Categories: Afaceri

Andreea Lica este noul Strategy Manager la Domeniile Averești

Domeniile Averești, producător locali de vin, anunță că Andreea Lica se alătură echipei de management. Cu o experiență de 25 de ani în marketing și publicitate, dintre care ultimii cinci ani și jumătate petrecuți în industria vinului, Andreea Lica va ocupa funcția de Strategy Manager.

După ce a contribuit major la creșterea brandurilor aflate sub umbrela Viticola Sarica Niculițel/Caii de la Letea și Domeniile Prince Matei din poziția de marketing manager, Andreea Lica se alătură unei echipe entuziaste pentru a construi în continuare branduri de vin solide, pe plan local și internațional. Anterior experienței sale în lumea vinului, Andreea Lica a fost antreprenor în publicitate din poziția de proprietar al agențiilor Medes Advertising și 4U Bright Ideas. De asemenea, timp de aproape 2 ani, Andreea Lica a fost consultant la cel mai mare mall din Panama City (Albrook Mall).

Licențiată în drept, în 2021 Andreea Lica a finalizat și studiile de Master la Facultatea de Horticultură din cadrul UASMV – Tehnologii performante, marketing și management vitivinicol.

“Intrarea mea în industria vinului a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am putut să o iau! Produsul este fascinant și oamenii care contribuie la realizarea lui, de asemenea. Venirea mea la Domeniile Averești o văd ca pe o încununare a muncii mele din ultimii ani, o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere. Atunci când ai un vin excelent și capacitatea de a-l realiza, o echipa profesionistă și entuziastă și resursele necesare, nu rămâne decât să-mi folosesc tot know-how-ul pentru ca Domeniile Averești să ajungă unul dintre cei mai importanți jucători din industria vinului. ” – Andreea Lica, Domeniile Averești

„Vinul este experiență și poveste, exact asta înseamnă și Domeniile Averești, ca și produs, dar și ca echipă. Strângem în jurul vinului de Averești oameni capabili și experimentați, care să completeze și să diversifice strategia noastră de dezvoltare.” – Rareș Florea, Country Manager Domeniile Averești.

***

Cu o tradiție ce datează din anii 1874, Domeniile Averești au intrat pe piața de larg consum în anul 2010, în urma investițiilor de modernizare și extindere ale actualului proprietar, Constantin Duluțe.

Replantările și modernizarea vinificației de la Averești au însemnat investiții de peste 25 mil. Euro. La cele 650 ha deținute, în 2020, omul de afaceri Constantin Duluțe a mai adaugat încă 150 ha cumparate cu peste 2 mil. Euro de la fostul combinat de vinificație de la Huși, ajungând astfel la o suprafață de 800 de ha și o capacitate de producție de peste 10 milioane de litri de vin.

Articole recente

Ce spun specialiștii în insolvență despre falimentul City Insurance?

Următoarea perioadă va fi determinantă pentru evoluția procedurii de faliment a City Insurance și a…

18 minute ago

PSD a sesizat Poliţia Capitalei şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la congresul PNL

PSD a sesizat, vineri, autorităţile publice cu atribuţii de control în domeniul pandemiei, printre care…

60 de minute ago

Mugur Isărescu: Sectorul guvernamental este cel care creează deficitul extern în totalitate

Sectorul guvernamental este cel care creează deficitul extern în totalitate, a declarat vineri guvernatorul Băncii…

o oră ago

Oana ȘTEFĂNOIU: ASF a susținut în permanență demersul de impozitare cu 1% a investițiilor pe piața de capital – video

ASF a susținut în permanență demersul de impozitare cu 1% a investițiilor pe piața de…

o oră ago

Criza din sectorul european al îngrăşămintelor se extinde după ce o altă firmă a redus producţia

Un alt producător european de îngrăşăminte a decis să reducă producţia din cauza creşterii explozive…

2 ore ago

Turcan: Îmi doresc să nu găsim scuze şi să facem eforturi maxime ca Legea consumatorului vulnerabil să se aplice de la 1 noiembrie

Reprezentanţi ai administraţiilor publice locale sunt îngrijoraţi de rapiditatea cu care trebuie să acţioneze pentru…

2 ore ago