Comunicate de presa

AUSTRIACARD HOLDINGS, Holding al INFORM P. LYKOS SA, anunță introducerea unui nou sistem de operare a cipurilor, cu o securitate sporită a identificării

AUSTRIACARD anunță noua generație a sistemului de operare cu cip, ACOS – ID v2.0 AUSTRIACARD este printre puținii furnizori de tehnologie din lume ce proiectează sisteme de operare cu cip pentru aplicații de securitate, foarte căutate în domeniile plăților, identificării și comunicării Machine to Machine, potrivit unui comunicat de presă.

Comunicatul mai precizează: ”Generarea noului sistem de operare este o nouă etapă pe lungul parcurs al activității de cercetare și dezvoltare AUSTRIACARD. ACOS – ID v.2.0 beneficiază, de asemenea, de experiența obținută prin operarea propriului sistem de operare AUSTRIACARD, ACOS, un element fondator în funcționalitati de afaceri complexe și extrem de sensibile, inclusiv plăți pentru Mastercard / VISA, precum și o serie de proiecte, cum ar fi  cardul electronic în sistemul de sănătate austriac și alte numeroase proiecte internaționale, se mai arată în comunicat.

ACOS-IDv2.0 a fost dezvoltat pentru pașapoarte, cărți de identitate și permise de ședere, precum și pentru permisele de conducere și cardurile pentru semnături conforme cu eIDAS, ce includ tehnologii de ultimă generație și certificări de securitate ridicată conform criteriilor comune pentru aplicații la nivel global.

ACOS-IDv2.0 va fi disponibil atât sub forma clasică, cum ar fi cardurile și broșurile de pașapoarte, cât și sub formă de module pentru cip și licențe software, fiind o soluție holistică care acoperă un spectru larg de cerințe pentru securitatea informației.”

Bernd Eder, Director R&D al AUSTRIACARD la Viena, a declarat: „Cu ACOS-ID oferim un produs puternic care le permite clienților și partenerilor noștri să creeze soluții digitale care îi diferențiază și sunt recunoscute la nivel global ”.

AUSTRIACARD este membră a AUSTRIACARD HOLDINGS, grup austriac de IT de înaltă tehnologie specializat în securitate hardware încorporată, fondată în 1897, cu prezență internațională în trei divizii, AUSTRIACARD, INFORM și NAUTILUS, ce operează în domeniile securităţii digitale, managementul informaţiei şi IoT care are o prezență internațională cu trei divizii, AUSTRIACARD/TAG, INFORM și NAUTILUS, în domeniile Securitate digitală în plăți și identitate, Digital Transformarea ciclului de viață al documentului și, respectiv, securitatea în IoT. INFORM este listat în Bursa din Atena sub numele LYK. ATH.

AUSTRIACARD oferă soluții de date securizate end-to-end de-a lungul întregului lanț valoric și oferă servicii de personalizare și produse extrem de inovatoare pentru domeniile extrem de sensibile ale instituțiilor financiare, guvernului, sectorului public, transporturilor, precum și industriei și comerțului cu amănuntul. Aceste produse și servicii se bazează pe standarde înalte de securitate și variază de la carduri de plată cu interfață duală și carduri de identificare electronice guvernamentale până la soluții inovatoare de plată mobilă.

AUSTRIACARD are o amprentă operațională foarte puternică, inclusiv patru producție și șapte centre de personalizare din Europa, ca precum și alte două centre de personalizare din America de Sud și SUA.

În 2021, AUSTRIACARD HOLDINGS a realizat o cifră de afaceri consolidată de aproximativ 200 de milioane EUR și are 1400 de angajați.

Articole recente

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu” pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu" pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului,…

4 ore ago

Grupul AVAX a semnat un contract de 673,5 milioane de euro pentru centrala electrică de la Mintia, de 1.750 MW

AVAX Group anunță că a semnat un contract cu Mass Group Holding (MGH) Group pentru…

5 ore ago

Elena Maria Sava va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în locul lui Sorin Gal

Elena Maria Sava, director general al Direcţiei Generale inspecţie şi supraveghere teritorială a activităţilor miniere…

5 ore ago

Ion Cupă – numit preşedinte al Autorităţii Vamale Române

Ion Cupă a fost  numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale…

5 ore ago

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale…

5 ore ago