Bogdan Drăgoi rămâne președintele SIF Banat Crișana, pentru un nou mandat

Bogdan Drăgoi rămâne președintele SIF Banat Crișana (SIF1), pentru un nou mandat, în urma deciziei Consiliului de Administrație, ales, recent, de acționari.

Cei cinci administratori ai SIF Banat Crișana (SIF1) – Bogdan-Alexandru Drăgoi, Radu-Răzvan Străuț, Ionel Marian Ciucioi,  Marcel Pfister, Sorin Marica – au primit un nou mandat de patru ani, în urma Adunării Generale din 6 ianuarie.

SIF1 a transmis azi: “Consiliul de administrație al SIF Banat-Crișana SA, întrunit în data de 13 ianuarie 2021 în prezența celor cinci administratori aflați în funcție, având în vedere Hotărârea nr. 3 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor SIF Banat-Crișana din data de 6 ianuarie 2021 și prevederile art. 7 alin. (6), alin. (13), lit. h) și alin. (15) din Actul Constitutiv al SIF Banat-Crișana SA, a adoptat următoarele hotărâri:

 A ales pe domnul Bogdan-Alexandru Drăgoi în funcția de Președinte al Consiliului de administrație și de Director General al SIF Banat-Crișana SA, delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile art. 143 din Legea nr. 31/1990.

 A ales pe domnul Radu-Răzvan Străuț în funcția de Vicepreședinte al Consiliului de administrație și de Director General Adjunct al SIF Banat-Crișana SA, delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile art. 143 din Legea nr. 31/1990.

 Mandatul de Președinte-Director General al domnului Bogdan-Alexandru Drăgoi și mandatul de Vicepreședinte-Director General Adjunct al domnului Radu-Răzvan Străuț vor avea o durată de 4 ani, începând cu data de 25 aprilie 2021 și până la data de 25 aprilie 2025.”

Modificările intervenite în structura de conducere a societății vor fi supuse autorizării Autorității de Supraveghere Financiară și devin aplicabile cu începere de la data de 25 aprilie 2021, sub rezerva autorizării lor de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Bogdan Drăgoi, SIF Banat Crișana: Am lichidizat din portofoliu spre finalul anului 2020 și ne-am poziționat pentru a fructifica oportunitățile din piață în următorul an

Adina Ardeleanu

Adina Ardeleanu – membru fondator FinancialIntelligence.ro Adina Ardeleanu, membru fondator FinancialIntelligence.ro, are o experiență de peste 12 ani în jurnalism economic. Ea a debutat, în 2006, la publicația Bursa, avansând până în poziția de redactor șef adjunct. De-a lungul carierei, Adina a fost premiată pentru articolele dedicate pieței de capital, atât de Asociația Brokerilor din România, cât și de Bursa de Valori din Polonia. Absolventă de ASE, Adina a urmat cursuri de jurnalism economic ținute de Thomson Reuters, la Londra și Frankfurt, dar și de The Fund for American Studies (TFAS), la Praga.

Articole recente

Proiectul de OUG privind decontarea directă obligatorie între asigurătorii RCA, publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor

Ministerul Finanţelor a publicat pe site-ul său proiectul de ordonanţă de Urgenţă ce vizează decontarea…

7 ore ago

ANAF derulează, în 2021, proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare a persoanelor fizice

Îndrumarea şi informarea contribuabililor în vederea stimulării conformării voluntare, reprezintă ţinta principală a Agenţiei Naţionale…

9 ore ago

Suedia suspendă plăţile pentru vaccinul Pfizer şi aşteaptă clarificări cu privire la numărul de doze din fiecare flacon

Agenţia de Sănătate a Suediei vrea clarificări cu privire la numărul de doze de vaccin…

10 ore ago

Coronavirus: ONU cere Israelului să faciliteze vaccinarea palestinienilor

Noul coordonator al ONU pentru Orientul Mijlociu, norvegianul Tor Wennesland, a cerut marţi Israelului să…

10 ore ago

Nazare: E nevoie de adoptarea unui buget de relansare economică, orientat către performanţă şi rezultate

Bugetul României trebuie să fie orientat către performanţă şi rezultate, cu obiective trainice, care să…

11 ore ago