Bogdan Maioreanu – noul analist de piață al eToro pentru România

Bogdan Maioreanu s-a alăturat eToro, platforma globală de investiții multi-active, în calitate de analist și comentator de piață pentru România, potrivit unui comunicat de presă.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare și al investițiilor și un background solid în jurnalism, Bogdan Maioreanu a ocupat diferite poziții de conducere în Corporate Banking în cadrul Raiffeisen Bank și OTP Bank. A trecut apoi în consultanță în afaceri, lucrând pentru mai multe companii printre care și IBM România.

Bogdan are un Executive MBA de la Asebuss și Washington University și pe lângă experiența sa vastă în domeniul bancar și al consultanței, s-a dovedit a fi un trainer și un speaker de succes.

Bogdan Maioreanu, analist de piață la eToro, a declarat: ” În activitatea mea, am acordat întotdeauna o mare importanță educării românilor în ce privește finanțele personale și mă bucur că acum voi face acest lucru împreună cu eToro. Nimeni nu se naște investitor. Cred că educarea oamenilor cu privire la evoluțiile globale de pe piețele financiare îi va ajuta să ia decizii de investiții mai bune, diversificate, pe termen lung. Sper că experiența și cunoștințele mele vor constitui o resursă esențială pentru cei care doresc să învețe mai multe despre investiții.”

Gil Shapira, Chief Investment Officer la eToro, a declarat: “eToro a înregistrat o creștere uriașă a numărului de persoane care au intrat pe piețele de capital în ultimii doi ani, atât la nivel global, cât și în România. Ne concentrăm să oferim investitorilor individuali instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a-și asuma un rol activ în gestionarea finanțelor lor și pentru a înțelege importanța investițiilor pe termen lung. Ca atare, suntem încântați să îi urăm bun venit lui Bogdan Maioreanu la eToro. Experiența sa vastă ca trainer și pasiunea sa pentru educația financiară se aliniază în mod natural cu misiunea noastră. Va fi o resursă importantă care se alătură echipei noastre globale de analiști de piață.”

***

eToro este o platformă de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Articole recente

Investitorii îngrijorați de schimbările climatice impun noi standarde pentru industria petrolului și gazelor naturale (eToro)

Comentariul analistului eToro, Bogdan Maioreanu După o vară care a adus inundații intense în Europa…

22 de minute ago

Evenimente extreme si activitatea economică [1] – schimbarea climatică poate destabiliza profund bugetele publice

de Daniel Dăianu Traim vremuri foarte dificile, cu o suita de crize, evenimente extreme, care…

32 de minute ago

Acţiunile One United Properties intră în indicele BET

Acţiunile One United Properties (BVB: ONE) au intrat în indicele Bucharest Exchange Trading (BET), începând…

2 ore ago

„Trebuie să ne oprim” – prima alianţă diplomatică din lume pentru a menține petrolul și gazul în pământ

Costa Rica și Danemarca sunt cele două ţări care conduc eforturile de a construi prima…

2 ore ago

Theodor Cornel Stănescu este noul Director General al Crédit Agricole România

Domnul Theodor Cornel Stănescu, Prim Director General Adjunct al Vista Bank a fost desemnat Director…

3 ore ago

A murit gazetarul Horia Alexandrescu

Gazetarul Horia Alexandrescu a murit luni dimineaţa, la vârsta de 74 de ani. Anunţul a…

3 ore ago