bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a consiliat Supernova în legătură cu achiziționarea centrului comercial Jupiter City din Pitești

Supernova a achiziționat centrul comercial Jupiter City de la Mall Retail Rom, parte a grupului Jupiter, printr-o tranzacție complexă de transfer de întreprindere. Achiziția a fost finanțată parțial din fonduri proprii și parțial de Erste Bank AG, Austria. Pentru această achiziție, dezvoltatorul imobiliar Supernova s-a bazat pe consultanța juridică asigurată de bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ, care a inclus due diligence juridic, negocierea contractului pentru transferul întreprinderii și pentru documentația de finanțare.

Echipa bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ coordonată de Partenera Anca Albulescu, a inclus avocații Nicolae Ursu (Avocat Senior Coordonator) și Diana Radu (Avocat).

„Am luat o decizie excelentă atunci când am ales bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ pentru a ne consilia cu privire la această tranzacție. Deși proiectul a întâmpinat unele dificultăți de natură juridică și ne-am confruntat cu restricții din cauza situației Covid-19 din Europa, Anca, Nicolae și Diana ne-au ghidat cu profesionalism și încredere pe parcursul primei noastre achiziții din România și ne-au ajutat să finalizăm tranzacția într-un interval scurt de timp. Fiind pe un parcurs de creștere a portofoliului de dețineri în retail,, ne uităm cu interes la potențiale tranzacții viitoare”, a declarat Johannes Wurzer, Coordonatorul Departamentului de Fuziuni și Achiziții al Supernova.

„Suntem onorați și încântați că am finalizat cu succes acest mandat pentru Supernova. A fost un proiect complex, cu multe aspecte provocatoare. În numele echipei bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ, aș dori să mulțumesc Supernova pentru încrederea de a ne încredința primul lor proiect în România. Așteptăm cu nerăbdare să însoțim extinderea lor viitoare în România”, a declarat Anca Albulescu.

Pe lângă Supernova, portofoliul de clienți al practicii de Drept imobiliar al bpv GRIGORESCU STEFANICA include și alte nume importante precum Aviva Investors, Commerz Real, CTP, E-Quest Logistics, Erste Group, Hornbach, Immofinanz, Soravia, Tiriac Imobiliare.

Supernova este o companie privată, lider in sectorul de afaceri imobiliare, cu o strategie de investiții axată pe cumpărarea si valorificarea proprietăților de lux în țările Europei Centrale și de Est cu fundamente macroeconomice solide, al cărei portofoliu se imparte in general în proprietăți cu un singur chiriaș (mari lanțuri comerciale) și proprietăți cu chiriași multipli (centrele și parcurile comerciale).

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

Goldman Sachs şi JPMorgan consiliază UniCredit în legătură cu potenţiala achiziţionare a Monte dei Paschi (Reuters)

UniCredit SpA este consiliată de băncile americane Goldman Sachs şi JPMorgan în vederea actualizării anul…

2 ore ago

ANRE a aprobat planul de investiţii al Transgaz de 4,2 miliarde de euro până în anul 2029

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a aprobat, în şedinţa comitetului de reglementare din…

2 ore ago

Croaţia: Premierul Plenkovic a intrat în carantină după ce soţia sa a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Premierul croat Andrej Plenkovic a intrat într-o perioadă de carantină de zece zile după ce…

4 ore ago

Canada interzice exportul mai multor medicamente către Statele Unite

Guvernul canadian a anunţat sâmbătă o interdicţie la export pentru mai multe medicamente către Statele…

4 ore ago

Curtea Supremă din Pennsylvania a respins o nouă contestaţie a lui Trump

Curtea Supremă din statul american Pennsylvania a respins sâmbătă o nouă plângere depusă de echipa…

4 ore ago

Nicuşor Dan subliniază că preţul gigacaloriei nu va creşte iarna aceasta (video)

Primarul general, Nicuşor Dan, a subliniat sâmbătă că preţul gigacaloriei nu va creşte iarna aceasta,…

16 ore ago