Burse/Investitii

Brokerul Investimental, admis ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București

Compania românească de brokeraj bursier Investimental, înființată de Mihaela Bîciu și Sacha Dragic, a fost admisă ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București.

Compania a anunțat, pe pagina de LinkedIn: ” Săptămâna începe cu o veste minunată pentru noi! Astăzi am fost admiși ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București.

Mai avem un singur pas până la lansare: o ultima rundă de testare în mediu real, în care vom prelua și executa ordine de piață.

Mulțumim AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ, Bulboacă & Asociații SPARL, Bucharest Stock Exchange / Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Depozitarul Central și Fondului de Compensare a Investitorilor, pentru sprijinul acordat și încrederea în primul broker nou la BVB din ultimii 14 ani.”

In decembrie, Investimental a obținut autorizarea de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), marcând o premieră în ultimii 14 ani pe piața de capital din România.

Inițial, Investimental le va oferi investitorilor posibilitatea tranzacționării la Bursa de Valori București și pe mari burse internaționale, cu acces la o paletă largă de instrumente financiare.
Pasul următor este oferirea unui întreg ecosistem de servicii de investiții financiare, ceea ce va permite realizarea obiectivului Investimental de a face bursa accesibilă cât mai multor români, atât din punctul de vedere al înțelegerii, cât și din cel al experienței de utilizare.

Articole recente

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu” pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu" pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului,…

3 ore ago

Grupul AVAX a semnat un contract de 673,5 milioane de euro pentru centrala electrică de la Mintia, de 1.750 MW

AVAX Group anunță că a semnat un contract cu Mass Group Holding (MGH) Group pentru…

3 ore ago

Elena Maria Sava va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în locul lui Sorin Gal

Elena Maria Sava, director general al Direcţiei Generale inspecţie şi supraveghere teritorială a activităţilor miniere…

3 ore ago

Ion Cupă – numit preşedinte al Autorităţii Vamale Române

Ion Cupă a fost  numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale…

3 ore ago

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale…

3 ore ago