Macroeconomie

Ciolacu: Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României; după 3 ani, am reuşit să stabilizăm lucrurile

Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul, iar asta înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la ţara noastră, a declarat sâmbătă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de ”nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice”, a adăugat liderul social-democraţilor, după ce Agenţia de rating Fitch a revizuit perspectiva de ţară de la negativă la stabilă.

”De la negativ la stabil! Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie de guvernare şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta, aflaţi întâmplător în nişte funcţii publice. După 3 ani, am reuşit să stabilizăm lucrurile şi să revenim la o perspectivă stabilă pentru România”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, asta înseamnă că investitorii se vor uita cu şi mai mare încredere la România.

”Vom continua să ne dezvoltăm într-un ritm mai accelerat şi vom putea creşte mai mult salariile angajaţilor români. Este un semnal bun din partea agenţiilor de rating internaţionale. Dar trebuie să rămânem modeşti şi cumpătaţi şi să continuăm să luăm măsuri pentru oameni şi economie”, a precizat Marcel Ciolacu.

View Comments

  • Care este culmea jafului?
    Sa furi o tara 30 de ani si apoi sa iei pensie speciala!😯😯

Articole recente

Majorarea capitalului autorizat deţinut de România în calitate de membru la BERD, aprobată de Guvern

Guvernul a aprobat joi, printr-un proiect de lege, majorarea capitalului autorizat deţinut de România în…

47 de minute ago

Şeful ANRE: În criză energetică, România ţinut lumina aprinsă, la propriu, în Republica Moldova în două ierni

România a ţinut lumina aprinsă, la propriu, în Republica Moldova pentru două ierni şi a…

50 de minute ago

Ministrul Mediului semnat Memorandumul pentru Centura Verde Bucureşti-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Mircea Fechet şi Alex Găvan, fondatorul Platformei Civice Împreună pentru…

o oră ago