Protectia Consumatorului

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Centrului de Diagnostic și Tratament Provita de către Med Life

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Med Life SA preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita SRL, potrivit unui comunicat al autorității.

Consiliul Concurenței precizează: “Companiile din Grupul Med Life activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate, dar și pe piețele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerțului cu amănuntul și cu ridicat al produselor farmaceutice și parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj și asigurări, precum și fabricării de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice. Grupul operează o rețea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală și de specialitate.

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, precum și firmele deținute de aceasta, activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.”

Articole recente

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu” pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu" pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului,…

4 ore ago

Grupul AVAX a semnat un contract de 673,5 milioane de euro pentru centrala electrică de la Mintia, de 1.750 MW

AVAX Group anunță că a semnat un contract cu Mass Group Holding (MGH) Group pentru…

4 ore ago

Elena Maria Sava va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în locul lui Sorin Gal

Elena Maria Sava, director general al Direcţiei Generale inspecţie şi supraveghere teritorială a activităţilor miniere…

5 ore ago

Ion Cupă – numit preşedinte al Autorităţii Vamale Române

Ion Cupă a fost  numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale…

5 ore ago

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale…

5 ore ago