Protectia Consumatorului

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Lorencic Bauservice SRL de către Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesells

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG și Lorencic Bauservice S.R.L, potrivit unui comunicat al instituției.

Consiliul Concurenţei: “Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile austriece Lorencic GmbH Nfg & Co KG și asociatul LO Baubedarfs GmbH, și, prin urmare, filiala românească Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o societate austriacă care acționează ca un fond de investiții, având un portofoliu divers de societăți.

Lorencic GmbH Nfg & Co KG și filiala sa din România, Lorencic Bauservice, comercializează utilaje de construcții, accesorii pentru construcții și materiale de construcții speciale către companiile din sectorul construcțiilor.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.”

Articole recente

Ciolacu: Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României; după 3 ani, am reuşit să stabilizăm lucrurile

Agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României şi a reconfirmat ratingul,…

28 de minute ago

Dmitri Medvedev cere o interdicţie asupra obţinerii de câştiguri în Rusia de către ‘agenţii străini’

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a susţinut sâmbătă că parlamentul de la Moscova ar trebui…

33 de minute ago

Putin şi Erdogan au discutat telefonic despre acordul privind exportul cerealelor, relaţiile turco-siriene (Kremlin)

Preşedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonică cu omologul său turc Recep Tayyip…

34 de minute ago

Acord între Germania şi Comisia Europeană privind motoarele cu combustie

Guvernul german a ajuns la un acord cu Comisia Europeană în disputa cu privire la…

2 ore ago

Aproape 100 de miliarde de dolari, retrase din depozitele la băncile din SUA, dar oficialii spun că sistemul e „sănătos și rezistent” (CNBC)

Autoritățile de reglementare au asigurat din nou publicul că sistemul bancar din SUA este în…

2 ore ago

Austria anunță că îl va aresta pe Putin și îl va aduce la Haga dacă liderul Rusiei va vizita țara

Austria își va îndeplini obligațiile care îi revin în calitate de parte la Statutul de…

4 ore ago