Dezvoltatorul imobiliar Speedwell va construi un proiect imobiliar de 500 milioane euro pe platforma Griro din Bucureşti

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a achiziţionat un teren de nouă hectare în Bucureşti, pe platforma Griro, unul dintre cele mai mari loturi de teren disponibile în capitală, unde va construi un proiect în valoare de 500 de milioane de euro ce va include apartamente, spaţii de birouri şi servicii, facilităţi pentru petrecerea timpului liber si spaţii verzi.

”Reff & Asociaţii | Deloitte Legal a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell în achiziţionarea unui teren de nouă hectare situat în Bucureşti, pe platforma Griro, unul dintre cele mai mari loturi de teren disponibile în capitală. Speedwell va construi pe acest teren un proiect în valoare de 500 de milioane de euro ce va include apartamente, spaţii de birouri şi servicii, facilităţi pentru petrecerea timpului liber si spaţii verzi”, a anunţat vineri casa de avocatură.

Avocaţii Reff & Asociaţii | Deloitte Legal specializaţi în drept imobiliar au oferit asistenţă în legătură cu întreaga tranzacţie, începând cu procesul extensiv de due diligence, negocierea şi semnarea documentelor tranzacţiei. Echipa de proiect a fost formată din Irina Dimitriu, partener şi liderul practicii de drept imobiliar, Diana Stan, managing associate, Maria Niţulescu, managing associate, şi Alexandru Butuşină, senior associate.

„Acest proiect a presupus mai mult decât un simplu exerciţiu de due diligence şi apoi de negociere – am avut onoarea să facem o adevărată incursiune în istoria Griro şi să înţelegem rolul pe care l-a jucat zeci de ani în viaţa oraşului. Când ne apropiam de ziua semnării, am avut revelaţia că nu tranzacţionăm o simpla proprietate, ci asistăm la o schimbare de paradigmă, sădind temelia regenerării urbane a Bucureştiului”, a declarat Irina Dimitriu, partener şi liderul practicii de drept imobiliar la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal.

Fondat de experţii în domeniul imobiliar Didier Balcaen şi Jan Demeyere, de origine belgiană, Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori prezenţi pe piaţa românească, având proiecte finalizate sau în derulare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Râmnicu-Vâlcea.

De 15 ani, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal este o societate de avocaţi în domeniul imobiliar din România, fiind implicată în cele mai mari tranzacţii imobiliare şi proiecte de dezvoltare din ţară, care au implicat deseori structuri corporative complexe şi finanţare transfrontalieră. Aceasta oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, consultanţă juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni şi achiziţii, sectorul public şi drept imobiliar. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.

Articole recente

Moscova va ajuta la ‘depăşirea crizei alimentare’ dacă vor fi ridicate sancţiunile, îi spune Putin lui Draghi

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi gata să ajute la "depăşirea crizei alimentare" provocate…

3 ore ago

BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator – Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA anunță numirea doamnei Madeline-Dalila ALEXANDER, în funcția de…

3 ore ago

Porturile de la Marea Neagră rămân cea mai bună opţiune pentru exporturile rapide de cereale ucrainene

Ucraina încearcă cu disperare să îşi exporte stocurile mari de cereale pe cale rutieră, feroviară…

4 ore ago

Virgil Popescu: Am reuşit să stabilizăm preţurile la energie şi gaze un an de zile; am bifat pe 6 luni tot ce ne-am propus

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi, că Executivul este preocupat de criza energetică, a…

4 ore ago

AROBS raportează venituri de 53,2 milioane de lei și un profit net de 14,9 milioane de lei în T1 2022

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de…

4 ore ago

Blinken nu vrea “război rece” cu Beijingul, ci păstrarea ordinii mondiale (AFP)

SUA s-au angajat într-o viguroasă competiţie cu China cu scopul de a păstra ordinea mondială…

4 ore ago