Comunicate de presa

DN AGRAR adoptă noi instrumente interactive de comunicare cu investitorii: Investor Day și website nou

DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producţie de lapte de vacă și producție vegetală, își extinde instrumentele utilizate pentru comunicarea cu investitorii și adoptă practici proactive în dialogul cu aceștia, potrivit unui comunicat.

Compania a lansat un nou website, într-un format intuitiv, conceput pentru a oferi investitorilor și altor părți interesate un acces facil la informații și instrumente interactive pentru a analiza performanța companiei și evoluția în piața de capital.

DN AGRAR comunică proactiv și constant cu investitorii, inclusiv prin intermediul unor comunicări de tip newsletter. Compania organizează pentru prima data în acest an un eveniment de tipul Investor Day – „Ziua Investitorilor”, în 12 iunie, pentru a prezenta activitatea companiei din cadrul a două ferme.

Peter de Boer, Membru CA & Manager Relația cu Investitorii: „DN AGRAR reafirmă angajamentul său față de investitori și piața de capital, de a avea o comunicare eficientă și transparentă, furnizându-le acces facil la informații prin intermediul noului website și a instrumentelor proactive de comunicare adoptate. Secțiunea dedicată investitorilor prezintă atât informațiile obligatorii ce decurg din statutul de companie listată, cât și o serie de materiale și instrumente care să explice în mod activ și în detaliu activitatea companiei și strategia de investiții. Ne dorim ca împreună cu investitorii noștri să dezvoltăm compania pe termen mediu și lung și ne-am propus să consolidăm relația cu aceștia inclusiv prin organizarea unor evenimente recurente, dedicate lor.”

Primul eveniment „Ziua Investitorilor” din 12 iunie este un prilej prin care participanții vor afla detalii despre planurile de dezvoltare ale companiei și vor putea vedea cum decurge activitatea în două din cele patru ferme ale companiei – fermele Apold și Cut din județul Alba. Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa cu echipa extinsă de conducere formată din Jan G.de Boer, CEO; Peter De Boer, Manager Relația cu Investitorii; Gabriel Țico, Director Economic; Adina Trufaș, Manager Zootehnie; Dan Bogdan, Manager Agricultură.

Pentru a afla mai multe despre DN AGRAR, vă invităm să vizitați noul website al companiei – https://dn-agrar.eu/.

Pentru a participa la „Ziua Investitorilor” organizată de Grupul DN AGRAR, părțile interesate sunt rugate să confirme prezența la următorul link.

Articole recente

Iohannis: Dronele ruse nu atacă România, dar, cum cad în România, reprezintă o problemă reală

Dronele ruse nu atacă România, dar faptul că resturi ale acestora cad pe teritoriul ţării…

9 ore ago

Franţa: După reţinerea unei jurnaliste, un militar este investigat pentru divulgarea de secrete militare

Un fost militar francez a fost pus joi sub urmărire penală de către o instanţă…

9 ore ago

Şefa diplomaţiei germane cere modernizarea ONU

Ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, a cerut joi comunităţii internaţionale să adapteze ONU…

10 ore ago

Iohannis: Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă; calculat greşit

Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a…

10 ore ago

Germania: Semnificativă orientare spre extrema dreaptă alegătorilor germani (studiu)

Atitudinile de extremă-dreapta s-au intensificat drastic în Germania din 2021 încoace, cercetătorii stabilind că unul…

10 ore ago

Trump cere blocarea guvernului SUA prin neaprobarea cheltuielilor bugetare, pentru scăpa de procesele federale

Fostul preşedinte american Donald Trump le-a cerut miercuri noaptea colegilor săi republicani din Congresul SUA…

10 ore ago