Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența ta.
RefuzResortul de lux Casa Timiș l-a recrutat pe Chef Cătălin Petrescu, iar piesa de rezistență pe care o propune în meniul resortului se numește “Nichibotsu”. Din această toamnă, tandemul Lontras-Petrescu promite să creeze noi repere gastronomice la Casa Timiș.
Din toamna aceasta, echipa resortului Casa Timiș are un al doilea chef, Cătălin Petrescu, specializat în bucătăria japoneză și cu o impresionantă experiență internațională și locală. Noul chef va face echipă cu Executive Chef Nico Lontras, iar cei doi vor sublima definiția unei experiențe gastronomice complete la Casa Timiș, după cum asigură reprezentanții resortului.
Chef Cătălin Petrescu este multiplu premiat al unor prestigioase concursuri de specialitate și o prezență activă în peisajul media din România. Cu o viziune îndrăzneață și pasiune efervescentă, Chef Cătălin Petrescu va contribui la oferta gastronomică a Casei Timiș cu expertiza impresionantă pe care o are în materie de bucătărie asiatică.
”Am ales această colaborare cu sufletul. Acest loc este un amestec rar de elemente deosebite – locația, echipa și, nu în ultimul rând, conducerea vizionară. Nu am ratat niciun apus de când am venit aici, sunt unice, într-atât încât m-au inspirat să le dedic un preparat în experiențele gastronomice viitoare, evident aromat și accesorizat în stiluri asiatice”, a declarat Chef Cătălin Petrescu. În centrul propunerilor sale gastronomice pentru oaspeții Casei Timiș se află “Nichibotsu”.
“Chef Cătălin Petrescu m-a fascinat de la prima întâlnire prin simplitate, modestie, căldură, naturalețe și autenticitate. Cătălin va completa echipa cu care îmi doresc să creez un restaurant fusion, cu puternice influențe asiatice. Noul concept va adăuga eclectism gastronomic resortului Casa Timiș, care deja este un spațiu eclectic”, a declarat Cristina Timiș, proprietar și CEO al Resortului Casa Timiș, parte a holdingului de familie Cris-Tim.
Resort Casa Timiș este singura locație care modifică meniurile substanțial în fiecare primăvară și toamnă în cele trei restaurante ale sale – Conac, Veranda dintre Vii și Rotonda.
Construit în 1925, conacul a renăscut din 2018 grație pasiunii și investițiilor consistente făcute de familia Timiș, fondatorii grupului Cris-Tim, una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale din România.
Despre Chef Cătălin Petrescu
Despre Resort Casa Timiș
Secretarul de stat a mai declarat că nu crede că impunerea de sancțiuni suplimentare împotriva…
Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a insistat pentru mai multă claritate cu privire la forma pe…
Preşedintele american şi omologul său rus au convenit în timpul întâlnirii lor de vineri din…
Respectarea angajamentelor şi consecvenţa în decizii sunt singurele căi prin care România îşi poate recâştiga…
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat duminică propunerea preşedintelui american, Donald Trump,…
Prim-ministrul spaniol a anunţat un "pact naţional pentru urgenţă climatică" care să lase deoparte "luptele…
This website uses cookies.
Read More