După câteva zile de la numire, generalul Ştefan Dănilă a predat mandatul la Romaero: “A fost ultima soluție găsită de mine pentru a spune ca nu mai putem spune poveşti și tăia panglici”

Generalul Ştefan Dănilă a predat ieri mandatul la Romaero, potrivit surselor noastre.

Domnia sa ne-a declarat: Da (n.r. am predat mandatul). Cu mare regret. Nu am soluțiile financiare necesare. A fost ultima soluție găsită de mine pentru a spune ca nu mai putem spune povesti și tăia panglici”.

Astăzi de dimineaţă, generalul  Ştefan Dănilă a scris pe Linkedin: “Misiunea de salvare este onorantă și responsabilizează. Am folosit tot ce puteam, tot ce știam și am învățat cât am putut intr-un timp foarte scurt. Apoi un om bun și harnic m-a privit în ochi și m-a întrebat cât mai trebuie să muncească fără să fie plătit. O lună, doua? Nu am putut să îi promit o zi fixă, dar i-am spus sincer că fac tot ce pot. A doua zi am aflat ca soluțiile gândite de mine nu sunt aplicabile și nici nu vor fi prea curând. Dar exista altele. Eu nu stăpânesc acele mecanisme. După ce am aflat că speranța mea de doua luni este mult prea optimista, că 3, 4 sau chiar mai mult au fost deja irosite în același demers, am decis că e mai bine să las locul altcuiva, cât mai repede, pentru a face ce trebuie, adică ceea ce eu nu știu. Încă simt privirea disperata a omului care isi face treaba cu dăruire, profesionist, într-un domeniu in care ar trebui să fie de elita. Caut și strig după colacul de salvare!”

Conducerea Romaero decisese, la finalul anului trecut, numirea generalului de aviație Ștefan Dănilă în funcția de director general, pentru patru luni, după revocarea lui Silviu Ionuț Grecu din funcție. Noul mandat a început din 29 decembrie.

Structura acționariatului Romaero este formată din Ministerul Economiei – 56,7 la sută, SIF Muntenia – 23,2 la sută, Fondul Proprietatea – 18,8 la sută.

Generalul de aviație Ștefan Dănilă, numit director general al Romaero, pentru patru luni

View Comments

Articole recente

Ucraina a primit rachete Harpoon din Danemarca şi obuziere cu autopropulsie, anunţă ministrul apărării

Ucraina a început să primească rachete antinavă Harpoon din Danemarca şi obuziere cu autopropulsie din…

30 de minute ago

Iranul dezvăluie o bază subterană pentru drone militare

rmata Iranului a dezvăluit sâmbătă detalii ale unei baze subterane pentru drone militare, au relatat…

2 ore ago

Proiectele energetice nucleare şi transportul de cereale, abordate în discuţiile dintre premierul Ciucă şi o delegaţie a Senatului SUA

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit sâmbătă o delegaţie a Senatului SUA condusă de Robert Portman,…

2 ore ago

Ucraina: Fostul preşedinte Poroşenko spune că i s-a refuzat ieşirea din ţară, evocând un risc de rupere a ”armistiţiului politic”

Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko - rival al actualului şef de stat Volodimir Zelenski -…

2 ore ago

Iranul a confiscat două petroliere grecești, după ce Grecia a confiscat o navă cu petrol iranian, pe care vrea să îl trimită în SUA

Forțele iraniene au confiscat vineri două petroliere grecești în Golf, la scurt timp după ce…

3 ore ago

Nicuşor Dan: Angajatul Direcţiei Urbanism suprins pe camere fugind, angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că angajatul Direcţiei Urbanism surprins pe camerele de…

4 ore ago