Categories: Comunicate de presa

Evenimentele trec într-o nouă dimensiune, în plină pandemie, cu noile concepte și studiouri Marcom Hub

Marcom Hub a lansat, joi, în premieră, două studiouri de webcasting (transmisie online) și noi concepte de evenimente colaborative, cu implicarea speakerilor și audienței în timp real. Acestea transformă radical evenimentele online într-o experiență inedită, activă, pentru a diminua efectele pandemiei asupra industriei de evenimente de business și asupra comunicării în cadrul companiilor, potrivit unui comunicat de presă.

Noile concepte aduc dinamismul și libertatea vizuală din broadcasting-ul de televiziune în evenimentele de business, folosind în plus tool-uri de ultimă generație, astfel încât dezbaterile publice, webinariile, training-urile, conferințele de vânzări sau conferințele anuale ale companiilor, lansările de produs și alte tipuri de evenimente vor intra într-o nouă dimensiune.

“Oamenii sunt nostalgici când se gândesc la evenimentele de business de altădată. Succesul evenimentelor se datora conexiunii umane, interacțiunii dintre speaker și audiență, socializării celor implicați. Vrem ca prin soluțiile noastre să readucem această conexiune și implicare. Avem unelte de colaborare pentru ca toți cei care participă să contribuie la propriu. Folosim metode de visual learning și de gamification pentru a ne asigura că participanții « rămân » în eveniment. Spunem “stop” evenimentelor pasive, transformăm participanții în audiență activă. Fie că vorbim de un training, o conferință, un webinar, online sau hybrid, vom transforma evenimentele în experiențe memorabile”, spune Dragoș Bălan, fondatorul Marcom Hub.

Noile concepte aduc o diferențiere deosebită față de actualele tipuri de evenimente pasive prin grafica integrată, prezentări video și animații, efecte grafice și regie de emisie care funcționează conform flow-ului stabilit. Speakerii și audiența vor fi implicate activ și vor descoperi cum poate fi inovativ un eveniment, inclusiv prin componente offline.

Conceptele pot fi personalizate pentru companii și se pot folosi intern de către acestea și pentru ședințe, brainstorming-uri, team building-uri, jocuri în echipe și orice alt tip de evenimente care presupun comunicare.

Studioul fix este unul dintre cele mai moderne studiouri de emisie online din București și poate găzdui evenimente hibrid, respectând restricțiile impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus.

Mai mult, studioul se poate transforma într-unul virtual, conform cerințelor, cu elemente de augmentare, iar studioul mobil va aduce toată experiența la sediul organizatorului sau în orice altă locație aleasă pentru desfășurarea evenimentului.

Cele două studiouri de webcasting și noile concepte de evenimente pot fi vizualizate pe www.marcomhub.ro

Marcom Hub este o platformă de profesioniști specializați în livrarea de concepte și producții fizice sau digitalizate destinate brandurilor si companiilor. Cu experiență în organizarea de evenimente în industrii variate, în activări de brand, în traininguri și sesiuni interactive, Marcom Hub a livrat cu succes zeci de experiențe offline și online.

Geanina Voda

Geanina Vodă - membru fondator FinancialIntelligence.ro Geanina Vodă, membru fondator FinancialIntelligence.ro, a fost director de calitate la cotidianul “Bursa", având o experienţă de circa 20 de ani în cadrul societății. Pe parcursul carierei profesionale, Geanina Vodă a parcurs treptele ierarhice, de la preluarea anunțurilor de mică publicitate până la conducerea executivă a societății. Geanina Voda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret în anul 2004, iar în anul 2009 a obținut diploma de master în Managementul Calității din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Articole recente

4.272 cazuri de coronavirus în 24 de ore, la 14.588 de teste

Până astăzi, 1 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 479.634 de cazuri de persoane…

32 de minute ago

Zuckerman: Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european (video)

"România va deveni cel mai mare producător şi exportator de gaze de energie din Europa…

45 de minute ago

Secretarul de Stat al SUA Michael R. Pompeo, mesaj cu ocazia Zilei Naționale: România este un partener strategic valoros și un Aliat statornic

România este un partener strategic valoros și un Aliat statornic, a transmis Secretarul de Stat al…

51 de minute ago

Iohannis: Personalul medical şi toţi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului – eroii acestui an

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la ceremonia care s-a desfăşurat de Ziua Naţională la…

56 de minute ago

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat Ediția a II-a a Conferinței online “Dezvoltare și inovație în afaceri”

Organizată de Confederația Patronatul Român și Bursa de comerț – QBursa, conferința a găzduit, în…

3 ore ago

Directorul general al UniCredit va demisiona în aprilie 2021, din cauza divergenţelor cu Board-ul privind strategia băncii

UniCredit SpA din Italia a anunțat că directorul executiv, Jean Pierre Mustier, va demisiona la…

5 ore ago