Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory lansează rubrica de Educație Antreprenorială (VIDEO)

În spiritul vocației asumate, Financial Intelligence, împreună cu Thepesia Corporate Advisory, lansează un program adresat mediului antreprenorial, prin care se urmărește înarmarea membrilor acestui mediu cu concepte, instrumente, programe de training cuprinzând și studii de caz.

Vezi interviul cu Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory:

Scopul esențial al acestui demers este acela de a ajuta antreprenorii de a le dezvolta calitățile, abilitățile de management și decizionale într-un mediu care este din ce în ce mai provocator, în care au crescut exponențial pericolele, expunându-l unor situații extrem de critice, inclusiv insolvență și faliment.

Calea de realizare a dezideratelor propuse o vom realiza printr-un program de educație interactivă, utilizând instrumente de training adecvate, aliniate la cerințele actuale.

Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory, ne-a declarat: “Se impune că în mediul antreprenorial românesc, care este într-o faza încă incipientă istoric, să fie aduse o serie de concepte, practici consacrate în medii antreprenoriale mature. Există un spațiu încă insuficient acoperit, acela de management strategic, pentru care suntem pregătiți să contribuim atât prin experiență profesională de peste 30 de ani, cât și prin cunoștințele căpățate într-un număr mare de programe educaționale, de pregătire profesională, realizate în cadrul unor instituții de prestigiu din străinătate. La acestea aș spune că se adaugă și experiența de acreditor în cadrul EACTP (European Association of Turnaround Certified Practitioner), parte componentă a TMA, care mi-a dat posibilitatea să compar mediul antreprenorial românesc cu mediile antreprenoriale din alte economii și să îmi doresc aducerea celui dintâi la nivelul culturii și practicilor din țările cu antreprenoriat matur”.
În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

Este practician certificat în restructurare – Turnaround Management, fiind membru al Turnaround Management și al Asociației Europene a Practicienilor în Restructurare. Totodată este practician în Managementul Schimbării.

Prin natură experienței, Eugen Lascu a lucrat peste 30 de ani în mediul antreprenorial românesc. A avut contact cu mulți antreprenori, a restructurat un număr mare de companii în România.

***

CITESTE SI:

“Ia aminte la tine”- Sf Vasile cel Mare / Condiție “sine qua non” a succesului antreprenorial

RAISA O SOLUȚIE!

GHID DE MANAGEMENT STRATEGIC adresat antreprenorilor români

Articole recente

Clienții IMM de la Raiffeisen Bank pot folosi telefonul sau tableta ca terminal de plată (POS) pentru serviciile și produsele lor

RaiPOS (SoftPOS - Soft Point of Sale) este aplicația care transformă telefonul sau tableta într-un…

18 minute ago

Startup-ul românesc Parol, în care cofondatori sunt și jurnaliștii Claudiu Pândaru și Alex Livadaru, obține o finanțare pre-seed de 450.000 de euro

Platforma Parol, care își propune, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, să revoluționeze interacțiunea dintre medic și…

31 de minute ago

Vasilescu: Creşterile de preţ la mărfuri alimentare şi alimentare s-au aliniat pentru prima dată, în iulie

Luna iulie a venit cu inflaţia în jos, iar pentru prima dată, creşterile la mărfuri…

45 de minute ago

Electromagnetica a înregistrat în primul trimestru un profit net de aproape 18 milioane lei

Electromagnetica a obţinut în primul semestru al acestui an un profit net de 17,882 milioane…

47 de minute ago

Şeful Ryanair spune că era în care un bilet de avion costa 10 euro s-a terminat

Odată cu explozia preţului la energie, care s-a accelerat după invazia rusească din Ucraina, era…

o oră ago

Holde Agri Invest SA anunță încheierea operațiunii de majorare a capitalului social și atragerea a aproximativ 21 milioane de lei de la investitori

Holde Agri Invest SA, o companie românească care exploatează terenuri agricole, anunță încheierea operațiunii de…

o oră ago