Categories: Afaceri

Florin Jianu, ales membru al Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management din cadrul ASE

Preşedintele Consiliului Naţional al IMM-urilor din România, Florin Jianu, a fost ales ca membru al Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti pentru perioada 2020-2024, potrivit unui comunicat.

Astfel, Florin Jianu urmează să contribuie la îmbunătăţirea calităţii programelor de studii derulate în facultate şi, în consecinţă, la îmbunătăţirea competenţelor absolvenţilor din cadrul Facultăţii de Management a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

“Colaborarea dintre Consiliul Naţional al IMM-urilor şi Academia de Studii Economice va cunoaşte în perioada următoare o intensificare. Îmi propun ca din poziţia de membru în Consiliul Consultativ al Facultăţii de Management să susţin elemente suplimentare care să fie integrate în curricula Facultăţii şi care să susţină tranziţia cât mai eficientă de la statutul de student la cel de angajat sau antreprenor şi, de asemenea, să colaborăm intens în realizarea de studii, analize şi cercetări care să stea la baza viitoarelor politici publice cu privire la internaţionalizarea IMM-urilor sau dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenţilor”, a afirmat Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR.

La rândul său, Ion Popa, decan – Facultatea de Management, ASE Bucureşti, a subliniat că între Facultatea de Management din cadrul ASE şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România “există o constantă, îndelungată şi rodnică relaţie de colaborare concretizată în proiecte comune, cooperare în realizarea unor lucrări de cercetare ştiinţifică şi a unor manifestări de prestigiu.”

“Începând cu anul universitar 2020-2021 această colaborare a fost consolidată prin cooptarea preşedintelui CNIPMMR, domnul Florin Jianu, în Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management. Astfel, CNIPMMR va avea posibilitatea realizării unui contact direct cu mediul universitar economic la cea mai prestigioasă Facultate de Management din România, în timp ce Facultatea de Management va beneficia de expertiza CNIPMMR în domeniul mediului de afaceri, pentru racordarea mai bună a procesului educaţional la realităţile şi exigentele existente în economia contemporană globalizată”, a menţionat Ion Popa.

Articole recente

Ungaria anunţă un acord pentru amânarea plăţilor către Gazprom

Compania de stat MVM din Ungaria a anunţat luni că a ajuns la un acord…

2 ore ago

Rompetrol Rafinare investește în capacitățile de stocare

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a inițiat în acest an un…

3 ore ago

Republica Cehă le cere cetăţenilor săi să părăsească Rusia, în urma ordinului de mobilizare dat de Moscova

Republica Cehă le-a cerut cetăţenilor săi să părăsească Rusia, pe fondul înrăutăţirii situaţiei de securitate…

3 ore ago

Ciucă: Putem să dăm Republicii Moldova 5 milioane metri cubi de gaz pe zi, dar nu mai mult

România poate să dea Republicii Moldova cel mult cinci milioane de metri cubi de gaz…

3 ore ago

Decretul privind numirea Ligiei Deca în funcţia de ministru al Educaţiei, semnat de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Ligia Deca a fost numită în…

3 ore ago

Deca, propusă ministru al Educaţiei: Vom operaţionaliza România educată în literă şi în spirit, în conformitate cu declaraţiile preşedintelui

Consilierul prezidenţial Ligia Deca, nominalizată de conducerea PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei, a…

4 ore ago