Forty Management a demarat procedurile de autorizare pentru cel mai înalt turn de locuințe din România

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management își propune să dezvolte un proiect rezidențial exclusivist, Central District Royal Suites, cu o valoare de piață estimată la 76 milioane de euro, potrivit unui comunicat.

Proiectat sub forma unui turn înalt de 122 metri, Central District Royal Suites va fi cel mai înalt ansamblu  de locuințe din România. Proiectul va fi amplasat pe un teren de 3.000 mp, situat lângă Fântâna Miorița și va oferi 34 de apartamente de lux în 3 configurații: apartament pe 1 etaj complet, duplex pe jumătate de etaj și penthouse-uri pe 2 etaje.

Locația este între două lacuri, cu vedere spre parcul Herăstrău. În vecinătate se află spații culturale și artistice precum Villa Minovici – Muzeul de artă populară, Muzeul de Artă Apuseană sau Gara Regală Băneasa.

“Conceptul arhitectural al clădirii se concentrează pe calități oferite de cele mai exclusiviste proiecte rezidețiale din lume, precum priveliști unice, înălțimea spațiului, lumină naturală, materiale premium, autonomie energetică și tehnologie legată de confort. Volumul și geometria clădirii, în spirală, oferă o vedere unică pentru fiecare locuință. Terasele generoase permit fiecărui apartament o deschidere de 270°. Acest proiect pune Bucureștiul pe harta proiectelor emblematice moderne” spune Traian Bompa, arhitect principal Sane Architecture.

Central District Royal Suites va fi o clădire autonomă pasivă din punct de vedere energetic. Fațada este realizată dintr-un amestec de piatră compozită neagră și panouri fotovoltaice care, în combinație cu sisteme geotermale și o izolație termică generoasă la exterior, asigură sustenabilitatea proiectului.

Central District Royal Suites a înregistrat un punctaj de 84 de puncte din 100 pe Macro Level Matrix Scale în urma unui studiu de piață emis de Savills UK asupra pieței imobiliare din România în 2020.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar de proiecte verzi de dezvoltare și regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale. Forty Management a obținut certificarea Green Homes pentru toate proiectele sale realizate până în prezent.

Articole recente

Moscova va ajuta la ‘depăşirea crizei alimentare’ dacă vor fi ridicate sancţiunile, îi spune Putin lui Draghi

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi gata să ajute la "depăşirea crizei alimentare" provocate…

2 ore ago

BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator – Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA anunță numirea doamnei Madeline-Dalila ALEXANDER, în funcția de…

3 ore ago

Porturile de la Marea Neagră rămân cea mai bună opţiune pentru exporturile rapide de cereale ucrainene

Ucraina încearcă cu disperare să îşi exporte stocurile mari de cereale pe cale rutieră, feroviară…

3 ore ago

Virgil Popescu: Am reuşit să stabilizăm preţurile la energie şi gaze un an de zile; am bifat pe 6 luni tot ce ne-am propus

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi, că Executivul este preocupat de criza energetică, a…

3 ore ago

AROBS raportează venituri de 53,2 milioane de lei și un profit net de 14,9 milioane de lei în T1 2022

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de…

3 ore ago

Blinken nu vrea “război rece” cu Beijingul, ci păstrarea ordinii mondiale (AFP)

SUA s-au angajat într-o viguroasă competiţie cu China cu scopul de a păstra ordinea mondială…

3 ore ago