Afaceri

Gabriel Pantelimon este noul General Manager Xerox Romania și Turcia

Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Cu o experiență anterioară consistentă în rolul de General Manager Xerox România și conducând deja operațiunile din Turcia, Gabriel este candidatul ideal pentru a-i urma Florinei Sereș. Florina a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune, potrivit unui comunicat al companiei.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima data la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

„Mă bucur foarte mult să revin la conducerea echipei Xerox din România, de care m-am simțit aproape în continuare, în ultimii ani,” spune Gabriel Pantelimon. „Mă bucur și mai mult cu cât ea este rezultatul promovării Florinei, cu care am lucrat excelent în trecut. Industria noastră parcurge o serie de transformări profunde, iar spiritul autentic inovator al Xerox a fost testat în ultimele două decenii de foarte multe ori, demonstrând valoarea de business a ideilor noi.”

Compania americană are o adevărată tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

„Xerox îmbină viziunea în ceea ce privește produsele, serviciile și business-ul cu longevitatea și stabilitatea echipei, lucru rar în aceste vremuri”, spune Gabriel Pantelimon. „Este o companie care permite cariere profesionale deosebite, evaluând și recompensând succesul. Din postura de General Manager România și Turcia, voi avea ocazia să conduc două subsidiare diferite din multe puncte de vedere, dar care oferă sinergii și idei transferabile pentru rezultate de business tot mai bune.”

Articole recente

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu” pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură

Guvernul vrea să instituie premiul naţional ,,Ambasador Mihnea Constantinescu" pentru merite deosebite în combaterea antisemitismului,…

5 ore ago

Grupul AVAX a semnat un contract de 673,5 milioane de euro pentru centrala electrică de la Mintia, de 1.750 MW

AVAX Group anunță că a semnat un contract cu Mass Group Holding (MGH) Group pentru…

5 ore ago

Elena Maria Sava va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în locul lui Sorin Gal

Elena Maria Sava, director general al Direcţiei Generale inspecţie şi supraveghere teritorială a activităţilor miniere…

5 ore ago

Ion Cupă – numit preşedinte al Autorităţii Vamale Române

Ion Cupă a fost  numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale…

5 ore ago

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală

Nicoleta Cârciumaru a fost numită preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale…

6 ore ago