Afaceri

Garanti BBVA România finanțează noul campus Olga Gudynn Int’l School din Pipera

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti  BBVA România, a acordat un credit de investiții pentru finanƫarea reconfigurării și renovării noului campus Olga Gudynn  International School din  Pipera, care găzduiește, începând din acest an, elevii de clasele 1-12, potrivit unui comunicat al băncii.

Noul campus, finalizat în urma unei investiții totale de aproximativ  9 milioane de euro, este unul dintre cele mai ambițioase proiecte educaționale din România.

Garanti BBVA România și-a dorit întotdeauna să sprijine proiectele cu impact social ridicat, iar noul campus Olga Gudynn reprezintă un exemplu excelent. Ne-am angajat să fim un susținător activ al mediului de afaceri românesc și, în același timp, să avem grijă de viitorul generațiilor următoare. Educația este o prioritate de top pentru noi, mai ales dacă ne gândim la criza generată de pandemia COVID-19 în învătământ și credem că fondurile destinate redresării nu trebuie să ocolească proiectele educaționale”, a declarat Bilge Demirer, Director General Adjunct al Garanti BBVA România.

Conform comunicatului, şcoala, o clădire eficientă din punct de vedere energetic, are  o suprafață de 5.500 m² și pune la dispoziția elevilor săli de clasă moderne și spațioase, laboratoare de ultimă oră, o sală de sport și yoga, o piscină interioară semiolimpică, o bibliotecă, o sală de mese cu cantină proprie și o sală de teatru. În plus față de acestea, campusul va cuprinde mai multe facilități pentru sport – terenuri de fotbal, terenuri de baschet, terenuri de tenis, precum și zone pentru relaxare și socializare.

Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia, a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, cu un volum al activelor de 59,7 miliarde de euro (în iunie 2021), poziție de top pe toate liniile de business și peste 19 milioane de clienți. Acționarul majoritar al  Garanti  BBVA Turcia este Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), unul dintre cele mai importante grupuri financiare globale, cu un volum total al activelor de peste 648 de miliarde de euro, deservind 78,9 milioane de clienți (în iunie 2021).

Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este una dintre cele mai cunoscute școli preșcolare, primare și gimnaziale din România, cu predare intensivă în limba engleză. Școala a fost înființată în 2001 și este acreditată la nivel național și recunoscută la nivel internațional. În prezent, Școala Olga Gudynn Int’l găzduiește în locațiile sale din București și Pipera aproximativ 800 de copii de diferite naționalități (15), cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani și 150 de angajați (143 de profesori – dintre care 8 sunt străini). Procesul educațional se desfășoară în conformitate cu Curriculumul Național, British Early Years Foundation Stage Curriculum (pentru preșcolari) și Cambridge (primar și secundar). Încă de la înființare, Olga Gudynn Int’l School a investit în calitate, oferind copiilor un mediu propice dezvoltării academice și personale. Grădinițele și Școala Olga Gudynn au dezvoltat parteneriate și schimburi exclusive cu UNESCO, Comenius și instituții de învățământ din Elveția, Marea Britanie, SUA, Finlanda și Germania pentru a implementa cele mai bune strategii în educație.

 

Articole recente

Putin şi Erdogan au discutat telefonic despre acordul privind exportul cerealelor, relaţiile turco-siriene (Kremlin)

Preşedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonică cu omologul său turc Recep Tayyip…

30 de secunde ago

Acord între Germania şi Comisia Europeană privind motoarele cu combustie

Guvernul german a ajuns la un acord cu Comisia Europeană în disputa cu privire la…

o oră ago

Aproape 100 de miliarde de dolari, retrase din depozitele la băncile din SUA, dar oficialii spun că sistemul e „sănătos și rezistent” (CNBC)

Autoritățile de reglementare au asigurat din nou publicul că sistemul bancar din SUA este în…

2 ore ago

Austria anunță că îl va aresta pe Putin și îl va aduce la Haga dacă liderul Rusiei va vizita țara

Austria își va îndeplini obligațiile care îi revin în calitate de parte la Statutul de…

4 ore ago

România trebuie să reducă deficitul de cont curent şi deficitul comercial pentru o creştere a ratingului de ţară (ministrul Finanţelor)

România trebuie să reducă deficitul de cont curent şi deficitul balanţei comerciale pentru o creştere…

4 ore ago

Ciucă: Decizia Agenţiei de rating Fitch – semnal de încredere în perspectivele de creştere a economiei româneşti

Decizia Agenţiei de rating Fitch privind revizuirea perspectivei de ţară de la negativă la stabilă…

4 ore ago