Grupul de betting & gaming Superbet, cu 4000 de salariaţi, a crescut salariile și pachetele de beneficii pentru toate categoriile de angajati, Retail și HQ, oferind o medie salarială peste nivelul oferit pe piața de profil, potrivit unui comunicat al companiei. Astfel, Superbet, cea mai mare companie de betting & gaming din România, crește peste inflație salariile tuturor categoriilor sale de angajați și vine cu un set de beneficii competitiv pe piață. Angajații beneficiază de asigurare medicală privată, workshop-uri și training-uri pentru dezvoltarea personală, flexibilitate în programul de muncă, bonusuri de performanță și bonusuri de sărbători (Paște, Crăciun).
Conform comunicatului, Superbet se numără și printre puținele companii care, pe parcursul celor doi ani dificili de pandemie, a plătit integral salariile angajaților săi in perioadele in care activitatea de retail a fost parțial suspendată, agențiile de pariuri fiind temporar închise, ca urmare a restricțiilor impuse de Guvern.
În plus, din rațiuni de respect și solidaritate, managementul companiei a renunțat la un procent din venituri pentru o redistribuire corectă în companie către echipele din zona de retail a busines-ului, cea mai afectată de perioadele de lock-down.
Aproape 7 din 10 angajaţii plănuiesc să îşi schimbe jobul în 2022, după ce, în 2021, 62% dintre ei considerau că nivelul de stres a crescut, iar bunăstarea a devenit o prioritate în selecţia locului de muncă, după cum notează și un raport al BestJobs, care subliniază și faptul că piaţa muncii în 2022 se arată favorabilă candidaţilor.
Într-un sondaj publicat în aprilie la comanda unei importante bănci din România, jumătate dintre români (49,4%) consideră că situația lor financiară din acest an s-a înrăutățit față de anul trecut, iar 43% estimează că o vor duce mai rău în perioada următoare. De altfel, inflația este deja o provocare majoră pentru toate economiile lumii, iar băncile centrale deja își ajustează politicile monetare pentru a încerca o aterizare lină din recesiunea în care majoritatea vor intra în perioada următoare.
“În condițiile în care retenția angajaților și atragerea unora noi devine o provocare și mai mare, Superbet oferă un set de beneficii care chiar fac diferența, când e vorba de motivarea și eficiența acestora. Amintim aici câteva – bonuri de masă, abonamente medicale (partneriat cu operatorul medical “Regina Maria”), bonus de performanță și diferite alte tipuri de bonusuri (Crăciun, Paște), suport pentru wellbeing (angajații pot suna într-un call center și pot programa ședințe de suport psihoterapeutic și consiliere psihologică), numeroase workshop-uri de profil. Wellbeing-ul nu a fost niciodată mai important, iar organizaţiile au învăţat că este nevoie să îşi arate partea umană”, au mai spus reprezentanții Superbet.
În contextul pandemiei cu coronavirus, angajații caută tot mai multă flexibilitate și autonomie. În cazul operatorului de pariuri sportive, pachetele de beneficii includ și un concept inovativ pentru piața muncii din România, așa-numitul ‘Open Paid Annual Leave’ (OPAL) – angajatul își poate lua câte zile de concediu vrea, cu condiția să-și îndeplinească obiectivele.
În ultimii doi-trei ani, grupul Superbet a atras talente de top mai ales din zona de tech, high-tech şi financiară, recrutând de la Google, Amazon, Mars, Olx, Adobe, Oracle, McKinsey etc.
După intrarea minoritară a fondului american de investiții Blackstone în acționariatul grupului Superbet, componenta financiară și cea tehnologică au devenit zone cheie în modelul de business al Superbet, care în prezent este compania cu cele mai ambițioase ținte în afara țării – continuarea extinderii pe piețe mature din Europa, intrarea pe piața din SUA, recent deschisă pariurior sportive, listarea pe una din bursele americane.
În vara anului trecut, Grupul Superbet a făcut și cea mai mare tranzacție a unei companii românești în afara țării, achiziționând integral compania belgiană Napoleon Sports & Casino, al treilea jucător de pe piața de profil din Belgia.
Piața din România rămâne cea mai importantă pentru grup, cofondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, care deține în continuare pachetul majoritar și poziția de Executive Chairman al Grupului.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Cemacon, parte a Grupului Pavăl Holding, intenţionează să…
Șapte personalități vor fi premiați, pe 21 iunie, la Gala Premiilor Marii Loji Naționale din…
S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. (“Hidroelectrica” sau “Societatea”), principalul producător de energie electrică din Romania, cu un…
Ucraina şi Rusia se acuză reciproc pentru distrugerea barajului de la Kahovka aflat în regiunea…
Directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică (AIEA), Rafael Grossi, a făcut apel marţi…
Secretarul general al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Jens Stoltenberg, s-a declarat marţi scandalizat…