Huawei: Venituri de 671,3 miliarde CNY în primele trei trimestre ale anului 2020, cu 9,9% mai mult decât aceeași perioadă a anului trecut

Huawei a generat venituri de 671,3 miliarde CNY în primele trei trimestre ale anului 2020, o creștere de 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut. Marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8%, potrivit rezultatelor financiare, anunțate astăzi de Huawei într-un comunicat de presă.

În comunicat se mai arată că: ”Pe măsură ce lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19, lanțul de aprovizionare global al Huawei este supus unei presiuni intense, iar producția și operațiunile sale se confruntă cu provocări semnificative. Compania continuă să facă tot posibilul pentru a găsi soluții, a supraviețui, a avansa și a-și îndeplini obligațiile față de clienți și furnizori.

Pe viitor, Huawei își va intensifica punctele forte în tehnologiile ICT precum AI, cloud, 5G și computing pentru a oferi soluții bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicații pentru industrii și pentru a transmite valoarea rețelelor 5G alături de partenerii săi. Obiectivul declarat este de a ajuta întreprinderile să-și dezvolte afacerea și de a ajuta guvernele să stimuleze industria internă, să sprijine elementele constitutive și să îmbunătățească guvernanța generală.

ICT a devenit o piatră de temelie a societății moderne și principalul motor al dezvoltării sociale, economice și de mediu durabile. Huawei consideră că dezvoltarea rapidă și sănătoasă în industria ICT se va baza pe o colaborare deschisă și pe încredere reciprocă în întreaga industrie globală, așa că va continua să lucreze îndeaproape cu partenerii săi globali și să folosească tehnologiile ICT inovatoare pentru a crea o valoare mai mare pentru clienți, în ciuda situației complexe cu care se confruntă în prezent. Compania va continua să contribuie la oferirea de sprijin celor afectați de pandemie, la creșterea economică și la progresul social.

Datele financiare publicate aici sunt cifre neauditate compilate în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară; curs de schimb la sfârșitul lunii septembrie 2020: 1 USD = 6,8101 CNY (sursă: agenție externă).”

Iovan Anca

Articole recente

A fost arestat omul de afaceri Jaroslav Haščáka, care deţine casele de pariuri Fortuna şi farmaciile Sensiblu

*Miliardarul ar fi ordonat uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciack Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care ar…

8 ore ago

Germania: Cel puţin două persoane ucise şi 15 rănite de o maşină care a intrat într-o zonă pietonală

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite după ce…

12 ore ago

Cinci state membre,inclusiv România, au primit tranşa de 8,5 miliarde euro din împrumutul acordat de CE

Comisia Europeană a plătit marţi a treia tranşă, în valoare de 8,5 miliarde de euro,…

13 ore ago

Moody’s: Majoritatea ratingurilor suverane se confrunte cu un “şoc negativ semnificativ” din cauza pandemiei

Moody's Investors Service se aşteaptă ca majoritatea ratingurilor suverane să se confrunte cu un "şoc…

13 ore ago

Coronavirus: O decizie privind vaccinul Pfizer/BioNTech, cel mai târziu la 29 decembrie (Agenţia Europeană a Medicamentelor)

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunţat marţi că va organiza cel mai târziu la…

13 ore ago

4.272 cazuri de coronavirus în 24 de ore, la 14.588 de teste

Până astăzi, 1 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 479.634 de cazuri de persoane…

15 ore ago