Afaceri

În această toamnă, s-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’ – investiţie de 150.000 de euro

Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada Clucerului nr. 41. Investiția pentru noul restaurant se ridică la 150.000 euro și a inclus activități de amenajare interioară a restaurantului și de utilare a bucătăriei. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, după primul an de activitate.

Deschis în 2019, La Cocoșatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocoșatu’, după restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa, deschis în 1993 de Ion Oiță. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat în perioada 2016-2017, în urma unor investiții succesive în valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului, precum și modernizarea și utilarea bucătăriei.

Cele două restaurante La Cocoșatu’ sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa organizează spectacole cu muzică live în fiecare săptămână, de joi pănă duminică.

La Cocoșatu’ este un brand de renume al capitalei și nu numai. S-a născut aproape în același timp cu democrația, în 1993 și, de atunci, a fost alături de români în cele mai frumoase dar și în cele mai grele momente ale vieții lor. Fie că a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregătiți să le alinăm tristețea cu un vin bun și o mâncare gustoasă sau să ne bucurăm alături de ei în momentele plăcute ale vieții. La Cocoșatu’ a fost, mereu, prima reîntâlnire cu mâncărurile noastre românești, a românilor plecați la muncă în străinătate. Anul acesta am simțit că este momentul să mergem mai departe, să ne transformăm într-un grup de restaurante, deschizând un nou local în strada Clucerului, într-o zonă încărcată de amintiri și frumusețe. Sperăm ca și acest restaurant să fie pe placul clienților noștri și îi asigurăm că vor regăsi aici aceleași preparate gustoase pe care le pregătim de 25 de ani”, au declarat Florin și George Oiță, acționarii grupului La Cocoșatu’.

Despre La Cocoșatu’

Primul restaurant cu specific românesc La Cocoșatu’ a fost deschis în 1993 de Ion Oiță pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din București. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investiții successive care au vizat modernizarea restaurantului și a bucătăriei. În prezent, restaurantul are un design interior traditional românesc și o capacitate de 120 de locuri în interior.

 

Articole recente

Gaza: Marea Britanie va recunoaşte statul Palestina în septembrie dacă Israelul nu va lua măsuri ‘substanţiale’, declară Starmer

Prim-ministrul britanic Keir Starmer a declarat marţi că Marea Britanie va recunoaşte statul Palestina în…

7 ore ago

Dacă Rusia nu va înceta în zece zile războiul în Ucraina, vom impune sancţiuni, spune Trump

Preşedintele american Donald Trump a prevenit marţi că ultimatul dat omologului său rus Vladimir Putin…

7 ore ago

Fico: Marea Britanie a plătit activiști pentru a influența alegerile din Slovacia în 2023; vom solicita explicații

Prim-ministrul slovac Robert Fico (Smer-SD) a declarat marți că Ministerul de Externe britanic (Foreign Office)…

8 ore ago

Bujduveanu: Transferul unei parcele din Piața Revoluției la MAI, retras de pe ordinea de zi a CGMB

Primarul interimar al Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că retrage proiectul privind transferul unei suprafețe…

8 ore ago

Atac cibernetic declarat împotriva Naval Group: Constructorul de nave de război denunţă o “tentativă de destabilizare”

Constructorul de nave şi submarine francez Naval Group a fost, se pare, vizat de un…

8 ore ago

ANRE declanșează acțiuni de control privind plata compensațiilor către consumatori pentru nerespectarea indicatorilor de performanță

ANRE a dispus inițierea unei acțiuni de control la operatorii de distribuție concesionari, în ceea…

10 ore ago

This website uses cookies.

Read More