Categories: Fără categorie

Medicover România numește un nou director general

Medicover România anunță numirea dr. Florinela Cîrstina în funcția de director general al companiei, începând cu data de 8 ianuarie 2021. Dr. Florinela Cîrstina îl înlocuiește în această poziție pe Dr. Radu L. Gorduza. Dr. Cîrstina a ocupat anterior poziția de director operațional Medicover România, companie în care lucrează de peste cinci ani, potrivit unui comunicat de presă.

Dr. Florinela Cîrstina s-a alăturat Medicover România în 2016, în calitate de Director Medical cu responsabilități privind standardele de calitate medicală și reglementare. Un an mai târziu, a trecut la conducerea Spitalului Medicover din București. Începând din 2020, este Director Operațional Medicover România, gestionând activitățile ambulatorii și spitalicești. Dr. Florinela Cîrstina este de profesie medic, cu specializare în chirurgie vasculară, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Înainte de a se alătura Medicover, a implementat politici și standarde medicale internaționale în țări în curs de dezvoltare sau în zonele de război, cu misiunea de a răspunde situațiilor de criză.

„Experiența internațională și colaborarea cu mai multe industrii mi-a permis să dezvolt și implementez de-a lungul timpului politici și sisteme la cele mai înalte standarde medicale, oferind pacienților și companiilor partenere cel mai înalt nivel de siguranță”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, noul director general Medicover România. „Anul trecut Spitalul Pelican din Oradea a devenit spital suport Covid-19. Ne dorim să rămânem partener important al autorităților în măsurile de stopare a pandemiei, inclusiv în pocesul de vaccinare, punând la dispoziție resurse umane și materiale și expertiza specifică rețelei Medicover”, a precizat dr. Cîrstina.

„Ne bucură pasul făcut de Dr. Florinela Cîrstina, un adevărat specialist în domeniul medical și o persoană cu experiență de management internațională demnă de invidiat. Alături de ea vom continua să oferim pacienților noștri același nivel ridicat de grijă și expertiză medicală”, a declarat Jon Stubbington, COO Medicover.

Articole recente

Uniunea Europeană vrea să interzică folosirea inteligenţei artificiale pentru supravegherea oamenilor

Comisia Europeană vrea să interzică folosirea inteligenţei artificiale (AI) pentru urmărirea persoanelor şi clasificarea comportamentului…

4 ore ago

Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a noului ministru interimar la Sănătate – Florin Cîţu

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a lui…

4 ore ago

Christine Lagarde spune că economia zonei euro este în continuare în cârje

Economia zonei euro stă în continuare în cele două cârje ale stimulentelor monetare şi fiscale,…

4 ore ago

Coronavirus: Campania de vaccinare din UE ar putea fi întârziată cu peste două luni fără vaccinul Johnson & Johnson

O eventuală suspendare a vaccinului anti-COVID-19 produs de compania americană Johnson & Johnson ar putea…

4 ore ago

Turcan: Nu trebuie inventate sporuri pentru a creşte artificial venitul; salariul de bază să reflecte valoarea muncii

Sporurile nu trebuie inventate pentru a creşte artificial venitul, ci trebuie un salariu de bază…

4 ore ago

Parlament-comisii: Candidaţi pentru posturi de ambasadori, printre care Andrei Muraru şi George Maior, aviz favorabil

Şase candidaţi pentru posturi de ambasadori, printre care Andrei Muraru - propus pentru Statele Unite…

4 ore ago