MedLife achiziţionează pachetul integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor

MedLife a anunţat vineri că achiziţionează pachetul integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor.

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă achiziţionarea pachetului integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor”, anunţă grupul, potrivit news.ro.

Medicris activează de peste 20 ani pe piaţa de servicii medicale private din Oradea şi oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialităţi medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie şi altele. În prezent, clinica are un portofoliu de peste 22.000 de abonaţi.

„Această nouă tranzacţie înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienţii şi abonaţii noştri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialităţi conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonaţi, vom putea deservi şi mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite şi prin intermediul hyperclinicii şi a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie şi estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an”, a declarat Dorin Preda, executive director al MedLife Group.

Potrivit reprezentanţilor companiei, tranzacţia Medicris Oradea a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii achiziţionate de grupul MedLife.

”Grupul MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziţii în zona medicală, va continua să investească masiv în creşterea reţelei din România prin derularea unor noi tranzacţii de dimensiuni medii şi mari în perioada următoare”, mai anunţă grupul.

Articole recente

Ciucă: Măsurile de plafonare şi compensare a preţului la energie rămân active pentru protejarea populaţiei şi economiei

Măsurile de plafonare şi compensare a preţului la energie vor rămâne active în formula necesară…

o oră ago

Chimcomplex închide 14 zile activitatea de producţie de la Borzeşti, din cauza prețurilor în creștere la energie electrică și gaze naturale

Chimcomplex închide 14 zile activitatea de producţie de la Borzeşti, din cauza prețurilor în creștere…

o oră ago

OMS avertizează că vaccinul împotriva variolei maimuţei nu este un medicament miraculos

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat miercuri că vaccinul împotriva variolei maimuţei nu este un…

o oră ago

Nuclear/Zaporojie: Trebuie să ne pregătim pentru orice fel de scenariu (ministru ucrainean)

Ucraina trebuie să se pregătească pentru "toate scenariile" referitoare la centrala nucleară din Zaporojie, ocupată…

o oră ago

Electrica a înregistrat, în primul semestru, o pierdere de 176 milioane de RON, faţă de un profit de 76 milioane lei, în S1 2021

Evoluția principalilor indicatori în semestrul I al anului 2022: ▪ EBITDA – pozitivă în valoare…

o oră ago

NATO cere o inspecţie ”urgentă” a AIEA la centrala de la Zaporojie

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat miercuri că este "urgent" ca o "inspecţie"…

4 ore ago