Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența ta.
RefuzPrimarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că a consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea, iar la jumătatea lunii iulie ar urma să înceapă demolările pe proprietăţile dintre Strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură.
“Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei şi am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din Sectorul 6. Conform legii, trebuie să aşteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar. Deci, la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietăţile dintre Strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe şantierul Prelungirea Ghencea”, a scris edilul general, pe Facebook.
Pe 25 mai, Nicuşor Dan anunţa că au fost deblocate conturile municipalităţii, după ce Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul iniţiat de omul de afaceri Costică Constanda. El menţiona că Primăria Capitalei va continua negocierile cu familia Constanda pentru soluţionarea situaţiei. Primarul preciza, totodată, că, în urma deblocării conturilor, municipalitatea poate face plăţi în contul proiectelor de investiţii aflate în derulare, potrivit Agerpres.
Iranul a respins acuzaţiile de tentative de "asasinat şi răpiri" în străinătate pe care i…
Ministerul Finanțelor lansează astăzi, 1 august până vineri 8 august, o nouă emisiune FIDELIS de…
Donald Trump a calificat joi drept "dezgustător" ultimul val de atacuri ruseşti asupra Ucrainei, după…
Compania energetică sârbească Naftna Industrija Srbije (NIS), controlată de Gazprom, a decis oficial să renunţe…
BCR a realizat un profit net de 1.473 milioane de lei (294 milioane de euro)…
Un elev care a intrat la universitățile de top Harvard, Yale și Princeton împărtășește, pentru…
This website uses cookies.
Read More