Categories: Comunicate de presa

OpenKitchen, compania care ajută restaurantele să își crească veniturile prin operarea de branduri virtuale, lansează primele locații începând cu 15 ianuarie pe platformele de delivery din România

OpenKitchen, compania care ajută restaurantele să își crească veniturile prin operarea de branduri virtuale, anunță lansarea a primelor locații începând cu 15 ianuarie pe platformele de delivery din România, potrivit unui comunicat de presă.

OpenKitchen precizează: “2020 a fost anul care a provocat profesioniștii din HoReCa să se adapteze rapid tuturor măsurilor impuse de autorități și să își dezvolte cât mai mult logistica de livrare, prezența în online sau pe platformele de delivery. Restaurantele, pub-urile și bistro-urile au găsit în livrarea la domiciliu singura soluție de funcționare pe durata stării de urgență, iar clienții au recurs la această posibilitate de a avea acces la preparatele preferate.

Suport pentru restaurantele care nu operează la capacitate maximă

OpenKitchen oferă unităților de alimentație publică cu locații deja existente o serie de branduri de restaurante virtuale, fără prezență fizică pentru clienți, disponibile pentru public doar prin platformele de livrări partenere.

Prin operarea unui brand virtual OpenKitchen, operatorii au ocazia să își mărească profitul lunar fără alte investiții.

Un restaurant poate alege unul sau mai multe branduri din portofoliul OpenKitchen, putând opta pentru un brand cu specific italian, preparate asiatice, gastronomie orientală, bucătărie americană, healthy bowls sau bucătărie tradițională românescă. Toate aceste concepte sunt special concepute pentru delivery și gândite pentru a fi operate cu ușurință de către echipa deja existentă. Numarul locațiilor va fi limitat în București, pentru a oferi operatorilor OpenKitchen zone de livrare exclusivă.

OpenKitchen funcționează pe bază de comision din vânzări și oferă operatorului un concept la cheie care generează comenzi din prima zi, training pentru personal, condiții preferențiale din partea furnizorilor, marketing și social media, precum și serviciul de livrare către client.

Restaurantele partenere vor avea acces la aplicația OpenKitchen care integrează majoritatea companiilor de livrari, centralizând toate comenzile într-o singură interfață.

Echipa OpenKitchen reunește antreprenori din spatele unor concepte de succes precum Camionetta, Mamizza, Furgoneta Street Chefs sau Nori Yakitori”.

Geanina Voda

Geanina Vodă - membru fondator FinancialIntelligence.ro Geanina Vodă, membru fondator FinancialIntelligence.ro, a fost director de calitate la cotidianul “Bursa", având o experienţă de circa 20 de ani în cadrul societății. Pe parcursul carierei profesionale, Geanina Vodă a parcurs treptele ierarhice, de la preluarea anunțurilor de mică publicitate până la conducerea executivă a societății. Geanina Voda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret în anul 2004, iar în anul 2009 a obținut diploma de master în Managementul Calității din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Articole recente

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit (Casa Albă)

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman în…

9 ore ago

FBI vrea să îl aresteze pe „Bucătarul lui Putin”, oferind o recompensă de 250.000 USD

FBI l-a adăugat vineri pe magnatul cateringului Yevgeny Prigozhin, cu legături apropiate de Kremlin, pe…

10 ore ago

Huawei Forum la MWC Shanghai 2021: Avem nevoie de standarde comune de securitate cibernetică

Stabilirea unor standarde comune de securitate cibernetică a fost principalul subiect de discuţie al forumului…

10 ore ago

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova; Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului – VIDEO

”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are…

10 ore ago