PayU, eMAG și Alpha Bank România extind serviciul Instant Money Back în Ungaria

PayU, eMAG și Alpha Bank România extind serviciul Instant Money Bank și în Ungaria, astfel încât clienții eMAG care efectuează plăți online cu un card salvat și fac un retur, primesc contravaloarea produselor returnate în maximum 30 de minute de la soluționarea returului, potrivit unui comunicat de presă.

În comunicat se mai precizează: “Instant Money Back este rezultatul inovației și al parteneriatului PayU – eMAG – Alpha Bank, care utilizează platformele Mastercard MoneySend și VISA Direct.

Serviciul Instant Money Back este un proiect dezvoltat și lansat în premieră europeană în 2019, în România, Alpha Bank certificând acest nou tip de tranzacție, în timp ce PayU România a dezvoltat întregul flux operațional care facilitează realizarea tranzacției în mai puțin de 30 de minute pentru clienții eMAG. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienții eMAG pot utiliza cardurile deja salvate în cont sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.”

„Prin introducerea soluției Instant Money Back, PayU, împreună cu partenerii săi, a oferit un produs  unic în Europa, pe care, după lansarea pe piața locală, îl implementează pentru prima dată pe o piață externă. Pe fondul accelerării generate de pandemie a plăților cu cardul, acest serviciu a contribuit la creșterea încrederii și îmbunătățirea experienței celor care fac cumpărături pe platformele de comerț electronic, oferindu-le un context sigur, simplu și rapid pentru a face achiziții online. Prin lansarea Instant Money Back nu oferim doar o experiență bună la achiziție, ci și una similară la returnarea banilor”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU România.

La rândul său, Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG, a spus: “Căutăm permanent să le oferim clienților noștri servicii cu valoare adăugată, care îi ajută să economisească timp și bani. Prin intermediul Instant Money Back, mai bine de jumătate de milion dintre clienții eMAG din România au primit banii înapoi în câteva minute de la validarea unui retur. În plus, atunci când fac un retur la easybox, clienții Genius primesc banii înapoi pe card imediat ce au închis ușa lockerului. Ne bucurăm că putem oferi acum acest serviciu extrem de apreciat acasă și clienților noștri din Ungaria”.

“Dezvoltarea acestui serviciu împreună cu un retailer important și în premieră europeană a reprezentat un pas semnificativ pentru Alpha Bank Romania. La doi ani distanță, suntem încântați să putem susține creșterea clienților noștri în regiune, tot printr-o colaborare cu PayU și eMAG, în urma căreia punem la dispoziția partenerilor noștri un serviciu inovator, menit să îmbunătățească semnificativ experiența de plată a consumatorilor din piața vecină”, a declarat Viorel Vasile, Director Unitatea Carduri în cadrul Alpha Bank România.

Articole recente

Mesaje contradictorii ale MAE rus despre acordarea statutului de candidate la UE pentru Republica Moldova şi Ucraina

Diplomaţia rusă a transmis vineri mesaje diferite despre decizia statelor UE de a acorda Ucrainei…

34 de minute ago

Ucraina: Parlamentarul Andrii Derkaci, sancţionat deja de Trezoreria SUA, acuzat că spionează în favoarea Rusiei

Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat vineri că a descoperit o reţea…

37 de minute ago

Prima reuniune a ”Comunităţii Politice Europene” va avea loc anul acesta, anunţă Macron

O primă reuniune a aşa-numitei Comunităţii Politice Europene (CPE) va avea loc în Republica Cehă…

41 de minute ago

UE şi Norvegia au stabilit să-şi consolideze cooperarea pentru garantarea aprovizionării cu gaze

Uniunea Europeană şi Norvegia au stabilit să-şi intensifice cooperarea pentru a garanta surse adiţionale de…

11 ore ago

Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană şi…

12 ore ago

Fondul Proprietatea a anunțat încheierea ofertei de răscumpărare; indice de alocare – 0,2393196964

Fondul Proprietatea a anunțat încheierea ofertei de răscumpărare, indicele de alocare fiind de 0,2393196964, potrivit…

12 ore ago