Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România

Peter Latos preia conducerea departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România, începând cu luna iulie 2021, potrivit unui comunicat de presă.

Consultant experimentat pe zona de fuziuni și achiziții (M&A), Peter Latos are peste 20 de ani de experiență în consilierea clienților în tranzacții în diferite zone geografice precum: Marea Britanie, Brazilia, Rusia și, mai recent, Ucraina. Cu o experiență semnificativă în mai multe sectoare, inclusiv în domeniul energiei, tehnologiei și mass-mediei, precum și al bunurilor de larg consum, Peter Latos deține o vastă experiență în conducerea de echipe multidisciplinare și în coordonarea de proiecte importante legate de transformarea de business.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „Peter va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în piața serviciilor profesionale din România prin intermediul unei abordări coordonate și centrate pe client, integrând tehnologia și expertiza multisectorială, care să răspundă provocărilor strategice ale clienților noștri.”

Peter a condus cu succes o companie de consultanță și tranzacții în Europa Centrală și de Est, lansând mai multe linii de servicii și dublând echipa în trei ani. În cadrul acelei companii, a lansat practica de analiză a datelor în Rusia și a implementat alianța globală a firmei cu Microsoft în Rusia și Ucraina.

Peter Latos este membru al Asociației Experților Contabili Autorizați, este licențiat în afaceri internaționale la Universitatea din Edinburgh și deține o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor la Ecole Nationale des Ponts et Chaussées School of International Management din Paris, cu specializarea în management strategic avansat și fuziuni și achiziții.

***

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020.

Articole recente

Acţiunile One United Properties intră în indicele BET

Acţiunile One United Properties (BVB: ONE) au intrat în indicele Bucharest Exchange Trading (BET), începând…

o oră ago

„Trebuie să ne oprim” – prima alianţă diplomatică din lume pentru a menține petrolul și gazul în pământ

Costa Rica și Danemarca sunt cele două ţări care conduc eforturile de a construi prima…

o oră ago

Theodor Cornel Stănescu este noul Director General al Crédit Agricole România

Domnul Theodor Cornel Stănescu, Prim Director General Adjunct al Vista Bank a fost desemnat Director…

2 ore ago

A murit gazetarul Horia Alexandrescu

Gazetarul Horia Alexandrescu a murit luni dimineaţa, la vârsta de 74 de ani. Anunţul a…

3 ore ago

Vezi ce e în mintea unui recrutor, dacă mergi la interviu de angajare toamna aceasta

Schimbare fundamentală în relația angajat-angajator, cheia fiind comunicarea. Bunăstarea devine este una dintre cele mai…

3 ore ago

Rădăcini Grup, la 30 de ani pe piața locală – venituri de peste 107 milioane de euro

Rădăcini Grup aniversează 30 de ani de la lansarea pe piața locală, timp în care…

4 ore ago