Categories: Politica

Organizația de femei a PNL Timiș şi Alina Gorghiu lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiune

Organizația de femei a PNL Timiș şi Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiune.

Potrivit unui anunţ al dezbaterii postat pe Facebook, femeile îşi pot trimite  ideile constructive până pe data de 29 octombrie. Apoi, timp de o săptămână, echipa le va pune cap la cap și va selecta proiectele fezabile. Pasul următor va fi organizarea unui webinar, iar finalul proiecte legislative asumate care ajung în Parlament.

Alina Gorghiu a scris pe Facebook: “Mândră de fetele mele din OFL Timiş!
Azi, lansează cel mai mare proiect de consultare al doamnelor și domnișoarelor din regiune. ”DezvoltarEA României” este despre fiecare dintre noi. Dacă ești femeie și ai super idei, intră pe pagina lor sau comentează aici și fii o voce puternică în comunitatea ta!”

Organizația de femei a PNL Timiş a transmis:

“OFL Timiș și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează ”DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiunea noastră, la care voi sunteți VOCEA principală!
Ești femeie și simți că nu te ascultă nimeni sau te lovești des de discriminare de gen? Ai idei constructive despre care știi că pot schimba măcar un pic societatea în care trăim? VINO alături de noi!
Vrei să modifici o lege? Ai identificat ceva care nu funcționează cum trebuie din cauza legislației? Simți că ar fi nevoie de o anumită măsură, într-un anumit domeniu? Ai încercat să faci vreun demers și te-ai blocat în legi stufoase și alambicate? Sau pur și simplu, ai o idee mișto care merită susținere?
Împreună găsim SOLUȚII!
Ce trebuie să faci? Lasă aici un comentariu cu propunerile și ideile tale până pe data de 29 octombrie. Apoi, timp de o săptămână, echipa noastră le va pune cap la cap și va selecta proiectele fezabile. Pasul următor: organizăm un webinar la care te încurajăm să participi.
Finalul: proiecte legislative asumate care ajung în Parlament și care vor fi susținute de cei care ne reprezintă.
Hai să fim o VOCE!”

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

ASF: 19.622 de investitori activi aveau conturi la brokeri, la finalul lui septembrie 2020

Piețele financiare au fost afectate de pandemia COVID-19, care a influențat evoluțiile macroeconomice și financiare…

1 minut ago

Indicele de reziliență bancară anunțat de Huawei și IDC subliniază modul în care instituțiile financiare au răspuns la COVID-19

Un studiu recent realizat de Huawei și International Data Corporation (IDC) analizează modul în care…

o oră ago

Andrei Baciu: România este peste media europeană în ceea ce priveşte campania de vaccinare anti-COVID

România este peste media europeană ca performanţă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19, devansând ţări cu…

3 ore ago

Incendiu la Serum Institute din India, cel mai mare producător de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India (SII), cel mai mare producător…

3 ore ago

Cîmpean (CERT-RO): Prioritatea mea absolută va fi înfiinţarea şi operaţionalizarea noului Directorat Naţional de Securitate Cibernetică

Prioritatea mea absolută pentru acest an va fi înfiinţarea şi operaţionalizarea noului Directorat Naţional de…

3 ore ago