Categories: Comunicate de presa

Popeyes Romania deschide un nou restaurant în Centrul Comercial Drumul Taberelor

Popeyes Romania va deschide un restaurant în Centrul Comercial Drumul Taberelor pe 15 octombrie. Acesta va fi cel de-al patrulea restaurant inaugurat de Popeyes în București.

Deschiderea din Centrul Comercial Drumul Taberelor face parte din planul de expansiune Popeyes în zone strategice din București, cu scopul de a oferi acces facil comunităților și vine în întâmpinarea dorințelor acestora, de a fi mai aproape. Oaspeții vor putea comanda produsele preferate atât la casa de marcat, cât și la kioskuri și prin aplicația de mobil Popeyes. Mai mult, la fiecare comandă plasată prin aplicație sau prin WebApp, vor primi puncte de loialiatate.

„Entuziasmul este imens și ne bucurăm că, începând cu 15 octombrie, vom fi mai aproape de și mai mulți fani Popeyes. Spiritul Popeyes și bucătăria din Louisiana oferă un gust unic pentru publicul din România. Miile de oaspeți care ne-au vizitat încă de la prima deschidere apreciază produsele noastre făcute din pui proaspăt, nu congelat, consistența acestora și mixul îndrăzneț de condimente Cajun, ce fac ca fiecare produs Popeyes să fie unul excepțional. Deschidem într-un nou centru comercial care este un important loc de întâlnire pentru bucureștenii din Drumul Taberei și abia așteptăm să celebrăm această deschidere împreună”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

„Acest nou parteneriat ne bucură mult deoarece vine să completeze experiența pe care Drumul Taberelor o oferă comunității și să contribuie la deservirea nevoilor acesteia printr-o mai mare varietate gastronomică. Alături de spații pline de viață, gândite special pentru socializare – spații de relaxare, locuri de joacă sau food-court, ne dorim să punem la dispoziție servicii de cea mai bună calitate tuturor celor care ne vizitează”, menționează Raluca Crișan, Operations Leader al Nhood România.

Popeyes România a deschis până în prezent trei restaurante în mall-uri importante din București: Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center și AFI Cotroceni. Următoarele inaugurări programate pentru anul acesta vin să consolideze poziția Popeyes în București, urmând ca în 2023, Popeyes România să se extindă și în alte orașe mari din țară.

***

Despre Popeyes®

Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic în stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveți prăjiți și alte rețete locale.

Despre Restaurant Brands Internațional Inc.

Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări. RBI deține patru dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de restaurante cu servire rapidă din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® și FIREHOUSE SUBS® care funcționează independent de zeci de ani.

Articole recente

Germania şi Franţa susţin aderarea României, Croaţiei şi Bulgariei la spaţiul Schengen

Germania susţine aderarea Bulgariei, a Croaţiei şi a României la spaţiul Schengen, a declarat joi,…

1 minut ago

Austria va vota în JAI împotriva aderării României şi a Bulgariei, reafirmă ministrul de interne Gerhard Karner

Ministrul de interne austriac Gerhard Karner a anunţat joi dimineaţă că va vota împotriva aderării…

8 minute ago

Opinie: Perioadele economice marcate de turbulențe generează riscuri operaționale nedorite. Cum pot companiile să prevină frauda în contextul inflaționist actual?

Articol de opinie de Burcin Atakan, Partener Consultanță Financiară, Deloitte România În prezent, lumea se…

10 minute ago

Florin Jianu (CNIPMMR): Discuţiile pe salariul minim trebuie să continue; obiectivul e ca mai mulţi bani să rămână la angajaţi

Discuţiile privind salariul minim pe economie trebuie să continue, iar noi am cerut suplimentar ca…

11 minute ago

Oportunități de business pe litoral: șase hoteluri din portofoliul Transilvania Investments pregătite pentru închiriere

Șase hoteluri și un restaurant situate pe litoralul Mării Negre, în stațiunile Saturn și Eforie…

14 minute ago

Siegfried Mureşan: Austria are 100.000 de solicitări de azil. Nu România. În Austria au intrat oameni ilegal, nu în România

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a spus, într-o postare pe Facebook, înaintea Consiliului JAI care urmează…

41 de minute ago