Categories: Comunicate de presa

Popeyes România pregătește deschiderea celui de-al treilea restaurant, în AFI Cotroceni

Popeyes România anunță deschiderea celui de-al treilea restaurant în București, în AFI Cotroceni, pe 20 august, venind astfel în întâmpinarea dorințelor exprimate de oaspeți de a fi mai aproape de comunitățile lor.

Noua inaugurare vine la scurt timp după deschiderea celui de-al doilea restaurant Popeyes din ParkLake Shopping Center și face parte din planul de extindere în zone strategice din București,   AFI Cotroceni fiind un centru comercial important, unde Popeyes este așteptat cu nerăbdare.

30 iulie 2022 a marcat cea de-a doua deschidere de succes pentru Popeyes România și a adunat mii de clienți dornici să încerce faimosul pui american, gătit după rețete specifice bucătăriei din Louisiana. La evenimentul de deschidere au participat zeci de invitați, printre care persoane publice, presă, influenceri, iar oaspeții au fost răsplațiti cu multe surprize.

„Primele două deschideri Popeyes s-au bucurat de un feedback extraordinar din partea celor care ne-au vizitat și au gustat produsele noastre. Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că venim și în AFI Cotroceni, unde fiecare client se va bucura atât de celebrul pui prăjit Popeyes, cât și de atmosfera specifică Louisiana. Această deschidere este doar un nou pas pe care îl facem pentru a fi și mai aproape de oaspeții noștri, care și-au exprimat dorința de a ne găsi și în această parte a orașului, încă din aprilie”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

În noul restaurant Popeyes din AFI Cotroceni, clienții vor avea ocazia să încerce unele dintre cele mai populare produse din meniul restaurantului, foarte apreciate la nivel global. Alături de The Chicken Sandwich, meniul cuprinde și Spicy Wings, Cajun Fries sau American Biscuits care sunt serviți, în mod tradițional, cu puiul prăjit.

Popeyes a fost fondat în 1972 în New Orleans și a devenit unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume datorită rețetei sale unice de preparare a puiului. Carnea proaspătă este marinată timp de 12 ore cu condimente inspirate din bucătăria din Louisiana, apoi este dată manual prin aluat și gătită lent, astfel încât produsele finale să fie crocante la exterior și suculente în interior.

Planul de expansiune în România va continua anul acesta cu deschiderea mai multor restaurante Popeyes în București, iar în anii următori vor fi vizate și orașe mari din țară.

***

Despre Popeyes®

Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic în stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveți prăjiți și alte rețete locale. Pasiunea brandului pentru moștenirea sa din Louisiana și mâncărurile aromate autentice i-au permis lui Popeyes® să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu produse din pui cu servire rapidă din lume, cu peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Despre Restaurant Brands Internațional Inc.

Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări. RBI deține patru dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de restaurante cu servire rapidă din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® și FIREHOUSE SUBS® care funcționează independent de zeci de ani. Prin platforma sa Restaurant Brand for Good, RBI își îmbunătățeste continuu eforturile în direcția sustenabilitățîi produselor alimentare, a protejării planetei, oamenilor și comunităților.

Articole recente

Putin facilitează accesul la cetăţenia rusă pentru străinii care se angajează în armată

Moscova va facilita accesul la cetăţenia rusă pentru străinii care semnează un contract în armată…

2 minute ago

Autoritatea pentru Reformă Feroviară lansează în licitaţie achiziţia prin PNRR a celor 12 automotoare electrice pe hidrogen

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a lansat, vineri, în licitaţie achiziţia prin Planul Naţional de…

2 ore ago

După ce a anunțat oficial parteneriatul cu Grupul Superbet, clubul CSU ASE câștigă cea mai importantă competiție internă de șah

Cea mai puternică întrecere șahistică din România, Superliga Națională de Șah, desfășurată la Oradea în…

2 ore ago

Preşedintele Iohannis a semnat decretul prin care Sebastian Burduja este desemnat ministru interimar al Educaţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian…

3 ore ago

Blue Air amână pentru a doua oară reluarea zborurilor, prevăzută pentru 10 octombrie

Operatorul aerian low-cost Blue Air nu va relua zborurile din 10 octombrie însă anunţă că…

3 ore ago