Categories: Fără categorie

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: Bucureştiul – în scenariu verde; restaurantele şi sălile de spectacole vor funcţiona la 50% din capacitate

Bucureştiul -în scenariu verde; restaurantele şi sălile de spectacole vor funcţiona la 50% din capacitate, a anunţat acum Prefectul Capitalei, Alin Stoica. Se păstrează restricţiile pe timp de noapte.

Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, faţă de până la 30% cât este în prezent.

Vor fi permise evenimente culturale în aer liber cu până la 300 de participanți. Sunt permise organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in.

“Ce pot să vă spun este că în București am atins astăzi cifra de un milion de persoane vaccinate cu cel puțin o doză. În alte state, unde rata de vaccinare este mai crescută s-a renunțat la purtarea măștii”, a spus Alin Stoica.

Rata de infectare în Capitală a ajuns joi la 1,3, conform prefectului Capitalei, Alin Stoica, menținându-se pentru a treia zi la rând sub 1,5 la mia de locuitori.

 

Articole recente

OPEC+ este de acord cu o nouă creștere a producției de petrol în octombrie pentru a recâștiga cota de piață

OPEC+ a convenit să crească și mai mult producția de petrol în octombrie, pe măsură…

21 de minute ago

Moțiunea de cenzură la proiectul privind reforma instituțiilor autonome – respinsă

Moțiunea de cenzură intitulată 'Guvernul mimează reforma - ASF, ANRE și ANCOM continuă să fie…

50 de minute ago

Moțiunea de cenzură la proiectul privind guvernanța corporativă – respinsă

Moțiunea de cenzură "Opriți politizarea companiilor publice. Opriți batjocorirea proprietății statului!' a fost respinsă, duminică,…

2 ore ago

Parlament-moţiune de cenzură/Grindeanu: Românii nu ne-au ales pentru a flutura demisia pentru ping-pong politic; nu ne lăsăm şantajaţi

Preşedintele interimar al PSD Sorin Grindeanu a afirmat, duminică, în Plenul Parlamentului, că PSD nu…

4 ore ago

This website uses cookies.

Read More