Politica

Radu Oprea (PSD): Florin Spătaru, propus la Economie, este director la Damen Mangalia, cu un CV impresionant

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat marţi că Florin Spătaru, cel care a fost propus de social-democraţi să preia portofoliul de la Ministerul Economiei, după retragerea lui Marius Humelnicu, este director la Damen Mangalia, cu un CV “impresionant”, doctor în economie şi absolvent a două facultăţi.

“Am să fac două anunţuri. Prima decizie care s-a luat astăzi de către colegii din Consiliul Politic Naţional, luând act de decizia domnului Marius Humelnicu de a se retrage de la Ministerul Economiei, au votat ca propunerea pentru Ministerul Economiei să fie domnul Florin Spătaru, un director de la Damen Mangalia, cu un CV impresionant. Este absolvent a două facultăţi, doctor în economie şi, de asemenea, are cursuri la Şcoala de Afaceri din Londra, foarte implicat şi care credem că va avea activitate foarte bună la Ministerul Economiei. Al doilea anunţ este cel referitor la stabilirea numelui vicepremierului din partea PSD, acesta va fi Sorin Grindeanu, care va ocupa şi funcţia de ministru al Transporturilor”, a afirmat Radu Oprea, într-o conferinţă de presă la PSD, potrivit Agerpres.

El a adăugat că încă nu s-a luat o decizie cu privire la persoana care va ocupa funcţia de secretar general al Guvernului.

Întrebat dacă Marius Humelnicu s-a retras din viitorul guvern pentru că ar avea o problemă de CV, Oprea a răspuns: “Marius Humelnicu este senator, este preşedintele unei comisii importante din Senat. Din motive personale a luat această decizie. Cred că este un semn de maturitate din partea domniei sale şi a făcut acest gest. Este decizia domniei sale, din motive personale”.

Articole recente

OMV Petrom: Perspective pentru 2023 -Valoarea investițiilor OMV Petrom este estimată să crească cu aproximativ 70%, la circa 6 miliarde de lei

Valoarea investițiilor OMV Petrom este estimată să crească la circa 6 miliarde de lei, cu…

41 de minute ago

CNSP: avansul PIB pe 2022, majorat de la 4,6% la 4,9%. Proiecțiile până în 2026, păstrate formal

de Dan Pălăngean Prognoza de iarnă a Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză (CNSP) a…

o oră ago

SUA: Biden va finaliza pe 16 februarie controlul medical

Casa Albă a făcut cunoscut miercuri că Joe Biden, 80 de ani, îşi va finaliza…

o oră ago