REHAU Industries are un nou CEO – Dr. Uwe Böhlke

REHAU Group l-a numit pe Dr. Uwe Böhlke CEO al REHAU Industries, noua companie de tip umbrelă care reunește diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions.

Dr. Uwe Böhlke va prelua atribuțiile lui William Christensen, după decizia acestuia de a urma o altă traiectorie profesională. Sub conducerea sa diviziile REHAU Industries au înregistrat o creștere constantă și prezintă un nivel bun de profitabilitate.

Uwe Bohlke este în prezent COO al REHAU Industries, funcție pe care o va exercita în continuare după preluarea portofoliului de CEO al companiei.

„Cu experiența sa vastă în industrie în calitate de COO, Dr. Böhlke a condus în mod clar rețeaua noastră pe calea către succes. Suntem bucuroși că acum va conduce REHAU Industries și în calitate de CEO și va contribui în continuare la dezvoltarea companiei împreună cu colegii săi din consiliu”, a declarat Dr. Veit Wagner, Președintele Consiliului de Supraveghere REHAU Group.

În luna iulie, REHAU și unitățile sale comerciale au făcut un pas important către mai multă libertate antreprenorială și către o și mai mare apropiere de clienți, într-o manieră bazată pe valoare, cu un nivel ridicat de agilitate și flexibilitate, precum și cu o orientare clară către piață pentru unitățile respective.

REHAU Group s-a reorganizat în două companii cu linii de business specifice: (1) REHAU Industries, companie de tip umbrelă care reunește diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions și (2) REHAU Automotive, care se va putea concentra și mai mult pe activitatea sa principală cu marii producători de automobile.

REHAU România, prezentă pe piața locală cu diviziile Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions activează în prezent sub umbrela REHAU Industries. Reconfigurarea REHAU Group nu va impacta în niciun fel portofoliul și activitatea REHAU România.

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucrează pentru a face produsele din polimeri mai ușoare, mai confortabile, mai sigure și mai eficiente. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie și furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

REHAU are o istorie de 26 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.

Articole recente

Moscova va ajuta la ‘depăşirea crizei alimentare’ dacă vor fi ridicate sancţiunile, îi spune Putin lui Draghi

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi gata să ajute la "depăşirea crizei alimentare" provocate…

2 ore ago

BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator – Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA anunță numirea doamnei Madeline-Dalila ALEXANDER, în funcția de…

2 ore ago

Porturile de la Marea Neagră rămân cea mai bună opţiune pentru exporturile rapide de cereale ucrainene

Ucraina încearcă cu disperare să îşi exporte stocurile mari de cereale pe cale rutieră, feroviară…

3 ore ago

Virgil Popescu: Am reuşit să stabilizăm preţurile la energie şi gaze un an de zile; am bifat pe 6 luni tot ce ne-am propus

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi, că Executivul este preocupat de criza energetică, a…

3 ore ago

AROBS raportează venituri de 53,2 milioane de lei și un profit net de 14,9 milioane de lei în T1 2022

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de…

3 ore ago

Blinken nu vrea “război rece” cu Beijingul, ci păstrarea ordinii mondiale (AFP)

SUA s-au angajat într-o viguroasă competiţie cu China cu scopul de a păstra ordinea mondială…

3 ore ago