Categories: Industrie

Restructurare de personal la Ves Sighişoara

VES Sighişoare a demarat, începând cu 15.10.2020,  procedurile legale privind restructurarea personalului, desființarea unor posturi/locuri de muncă, comasarea altor locuri de muncă, potrivit informaţiilor transmise BVB.

Cu această ocazie, vor fi desființate un număr de 70 locuri de muncă, dintre care o parte vor face obiectul comasării, concedierea individuală a unui număr de 20 angajați, neprelungirea majorității contractelor individuale încheiate pe durata determinată, reducerea programului de lucru de la 5 la 4 zile pe săptămână până la 31.12.2020 urmând a se reanaliza această măsură la finele perioadei.

Prin acest program, societatea urmăreşte alinierea costurilor la modelul de afaceri.

Obiectivele acestei măsuri sunt alinierea numărului și a costurilor cu personalul la dimensiunea afacerii care se aliniază la nivelul capitalului de lucru ce îl poate asigura Societatea; reducerea ponderii SG&A la media din piață a acestui indicator în sectorul de activitate în care funcționează Societatea (cod CAEN); crearea premiselor ca începând cu anul 2021 Societatea să treacă pe EBITDA pozitiv.

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

SUA trebuie să ”conducă răspunsul global” la criza climatică (Biden)

Preşedintele Joe Biden a declarat miercuri că SUA trebuie să ghideze răspunsul global la ameninţarea…

36 de minute ago

Marea Chinei de Sud: Primele avertismente adresate Chinei de administraţia Biden

La o săptămână de la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden, noul executiv american…

39 de minute ago

SUA: Administraţia Biden îl păstrează pe negociatorul pentru Afganistan numit de Donald Trump

Emisarul special al SUA pentru Afganistan, Zalmay Khalilzad, numit de fostul preşedinte Donald Trump, va…

42 de minute ago

SUA vor reveni în acordul nuclear după ce Iranul îşi va respecta angajamentele (Antony Blinken)

Secretarul de stat Antony Blinken a declarat miercuri că Statele Unite vor reveni în acordul…

45 de minute ago

Deficit bugetar de 9,79% din PIB, în 2020

Execuția preliminată a bugetului general consolidat la finele anului 2020 a înregistrat un deficit de…

11 ore ago