Comunicate de presa

Rezident Eforie Nord: Au început rezervările pentru vacanța 2023 pe litoralul românesc, cu tarife de la 40 de lei/noapte

Oferta de vacanțe la mare vara viitoare, cu cazare în apartamente de închiriat în regim hotelier, a fost lansată de Rezident Eforie Nord, la prețuri minim ajustate cu rata inflației față de 2022 și cu majorarea TVA stabilită de autorități, de la 5 la 9%. Tarifele sunt cuprinse între 160 și 1.950 lei pentru o noapte de cazare/apartament, în funcție de tipul acestuia și de perioadă, dar cel mai mic preț al sezonului este disponibil în programul “Litoralul pentru toți”, de 40 lei/persoană/noapte.

Sezonul la Rezident Eforie Nord începe în aprilie, cu pachete “Litoralul pentru toți”, de câte 13 nopți. Programul prin care compania care operează apartamente în regim hotelier își dorește să atragă în lunile mai puțin aglomerate turiști ori angajați care lucrează remote are tarife de cazare de la 2.100 la 3.600 de lei/apartament, până la începutul lunii iunie. Rezident le propune și o serie de activități pentru petrecerea timpului liber la mare, în afară de cazare la tarife mici.

Vacanța de șapte nopți la începutul verii, 26 mai – 15 iunie, într-un apartament cu vedere la stațiune, pentru patru persoane, costă 2.340 de lei, mai precis 83 de lei/persoană/noapte. În mijlocul verii, 14 iulie – 18 august, un apartament pentru patru persoane cu vedere frontal la mare costă 5.850 de lei, mai precis, 208 lei/persoană/noapte.

“Deși suntem asaltați de scumpiri, am făcut tot posibilul ca diferențele față de 2022 să fie minime, dar ele includ, inevitabil, inflația și creșterea TVA decisă de autorități la 9%. Ne menținem însă reducerile pe care le oferim pentru șederi mai îndelungate de șapte nopți ori pentru cele de grup, pentru ca vacanța în apartamentele noastre să fie o opțiune avantajoasă”, Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Rezident Eforie Nord reduce cu 10% tariful de cazare pentru închirieri mai mult de șapte nopți și cu 15% pentru șederile de grup.

2022 a fost un an peste așteptări, care a adus la Rezident turiști de toate vârstele, de la numai câteva luni la 90 de ani, și mai multe naționalități. Românii sunt concurați în apartamentele Rezident Eforie Nord de oaspeți din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Elveția, Canada, Singapore, Thailanda.

Din aprilie până în septembrie 2022, gradul de ocupare a fost de 83%, în creștere cu 23% față de anul anterior. Au fost rezervate 1.500 de nopți, față de 1.070 în 2021. Iulie și august au fost luni pline, cu un grad de ocupare de 98%.

20% din încasările sezonului au venit din vouchere de vacanță, acestea fiind acceptate și în 2023.

“Suntem în continuare o destinație preferată de familii, pentru că avem apartamente în care se  pot caza de la două la șase persoane, cu bucătării complet utilate și oferim șezlonguri în timpul sezonului pe plaja din fața complexului și locuri de parcare, lipsa ultimelor două fiind o sursă de stres în concediu. Dar cel mai căutat apartament Rezident în vara 2022 a fost cel pet friendly. A înregistrat cel mai mare grad de ocupare dintre toate apartamentele noastre, de 94%”, declară Alexandra Bogatu

Înființată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 40 în prezent: 28 în București, 11 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienți, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu din dorința de a oferi oaspeților o casă provizorie cu confortul propriei locuințe.

 

Articole recente

Unirea Shopping Center vrea să anuleze decizia AGA BVB prin care s-a decis mutarea sediului

Unirea Shopping Center, controlată de familia Adamescu, a dat în judecată Bursa de Valori București…

4 ore ago

Moscova îi cere ambasadorului leton să părăsească Rusia ”în două săptămâni”

Moscova i-a cerut vineri ambasadorului leton să părăsească Rusia "în două săptămâni", patru zile după…

5 ore ago

Tancurile Abrams vor ajunge în Ucraina peste ”multe luni” (purtător de cuvânt al Casei Albe)

Cele 31 de tancuri M1 Abrams pe care Statele Unite le vor oferi Ucrainei vor…

5 ore ago

Jeff Zients preia de la Ron Klain funcţia de şef de cabinet al preşedintelui Statelor Unite

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunţat vineri numirea ca şef de cabinet a lui…

5 ore ago

Marcel Ciolacu: Să ştiţi că nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Tudose la Energie, ca să închidem şi aceste breaking news-uri false

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, în cadrul conferinţei de alegeri a Organizaţiei PSD…

7 ore ago

Electrica a înființat Comitetul de Guvernanță Climatică și Politici Publice; Dragoș-Valentin Neacșu – Președinte

În data de 27 ianuarie 2023, Consiliul de Administrație al Electrica a decis înființarea unui…

8 ore ago