Do Not Sell My Personal Information
Categories: Comunicate de presa

SanoPass include testele RT-PCR SARS-CoV-2 în abonamentele medicale: creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate

SanoPass, platformă care conectează clinicile medicale și companiile din România, este primul emitent de abonamente medicale care oferă acces angajaților la testele RT-PCR SARS-CoV-2, teste de biologie moleculară ce confirmă prezența virusului SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat de presă.

SanoPass precizează: “În prezent, abonații SanoPass pot face teste PCR SARS-CoV-2 în 60 clinici partenere, iar acest număr se va tripla până finalul lunii august.

În ultima săptămână, SanoPass a înregistrat o creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate în raport cu săptămâna anterioară, după ce mai multe autorități au anunțat că turiștii care intră în anumite țări pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test de COVID negativ. De asemenea, numărul de solicitări de abonamente venite dinspre companii a crescut cu aproximativ 60%, majoritatea fiind interesată de teste PCR.

SanoPass a ajuns ca până la finele primului semestru din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 50 de companii. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale, până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor”.

“Am primit multe solicitări pentru teste PCR și am decis ca de luna aceasta să includem în abonamentele medicale pe care le oferim angajatorilor testele RT-PCR SARS-CoV-2. În acest moment, avem 60 de locații partenere unde se pot face aceste teste, însă, ne așteptăm ca până la finalul verii să triplăm numărul”, a declarat Silvia Bălan, director de dezvoltare al SanoPass.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 1 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Articole recente

#postBrexit/Disputa privind protocolul nord-irlandez: Boris Johnson vrea să le ‘bage în cap’ europenilor că Regatul Unit e o singură ţară

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat sâmbătă Uniunea Europeană că va face ''orice este nevoie''…

29 de minute ago

Ciolacu: PSD va câştiga şi alegerile parţiale din 27 iunie

PSD va câştiga şi alegerile locale parţiale din 27 iunie, a declarat, sâmbătă, la Craiova,…

36 de minute ago

Cîţu: Oamenii de afaceri, investitorii trebuie să fie pregătiţi pentru a putea accesa PNRR şi fondurile europene

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, la Sibiu, unde a avut mai multe întâlniri cu…

38 de minute ago

Preşedintele Putin îi premiază pe creatorii vaccinului Sputnik V cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, preşedintele Vladimir Putin i-a distins sâmbătă cu Premiul de…

3 ore ago

Biden va susţine singur o conferinţă de presă după întâlnirea cu Putin, afirmă un oficial de la Casa Albă

Preşedintele american Joe Biden va susţine singur o conferinţă de presă după întâlnirea de săptămâna…

3 ore ago

Orban: Niciun parlamentar PNL, cât timp sunt eu preşedinte, nu va vota împotriva unui Guvern PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că nici el şi niciun parlamentar…

3 ore ago