Categories: Comunicate de presa

SanoPass include testele RT-PCR SARS-CoV-2 în abonamentele medicale: creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate

SanoPass, platformă care conectează clinicile medicale și companiile din România, este primul emitent de abonamente medicale care oferă acces angajaților la testele RT-PCR SARS-CoV-2, teste de biologie moleculară ce confirmă prezența virusului SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat de presă.

SanoPass precizează: “În prezent, abonații SanoPass pot face teste PCR SARS-CoV-2 în 60 clinici partenere, iar acest număr se va tripla până finalul lunii august.

În ultima săptămână, SanoPass a înregistrat o creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate în raport cu săptămâna anterioară, după ce mai multe autorități au anunțat că turiștii care intră în anumite țări pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test de COVID negativ. De asemenea, numărul de solicitări de abonamente venite dinspre companii a crescut cu aproximativ 60%, majoritatea fiind interesată de teste PCR.

SanoPass a ajuns ca până la finele primului semestru din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 50 de companii. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale, până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor”.

“Am primit multe solicitări pentru teste PCR și am decis ca de luna aceasta să includem în abonamentele medicale pe care le oferim angajatorilor testele RT-PCR SARS-CoV-2. În acest moment, avem 60 de locații partenere unde se pot face aceste teste, însă, ne așteptăm ca până la finalul verii să triplăm numărul”, a declarat Silvia Bălan, director de dezvoltare al SanoPass.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 1 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Financial Intelligence

Într-o perioadă în care presa de calitate a devenit o raritate, o echipă de profesioniști în jurnalism și comunicare, cu experiență de aproape 20 de ani în presa economică și organizare de evenimente de business, au pus bazele unui proiect curajos - un adevărat suport pentru oamenii de business și un important reper pentru dezvoltarea afacerilor. Cu ambiție, perseverență, curaj, talent, know how și, nu în ultimul rând, foarte multă muncă a luat naștere platforma specializată de știri și evenimente de business: www.financialintelligence.ro Avem independență față de orice partid politic, instituții de stat sau alte grupuri de interese, politice sau comerciale, interne sau externe, servicii secrete și milităm pentru progres, libertate, drepturile omului și prosperitate.

Articole recente

Comerţul global va scădea cu 13% în 2020, din cauza pandemiei (Organizaţia Mondială a Comerţului)

Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC) se aşteaptă la o scădere de 13% a comerţului mondial…

8 minute ago

Industria auto din Germania arată semne de redresare (Ifo)

Cererea se redresează în industria auto germană, după ce restricţiile introduse pentru a stopa răspândirea…

15 minute ago

Firea: Mare parte din măştile de protecţie ar fi trebuit să ajungă în depozitele Guvernului începând din 4 august

Primarul general, Gabriela Firea, precizează că mare parte din măştile de protecţie ar fi trebuit…

23 de minute ago

Recuperarea după criză: Următoarele 6-12 luni sunt critice pentru companiile aeriene, în special pentru segmentul low-cost unde riscul de închidere e crescut

Autor: Dinu Bumbăcea, Partener, Lider Consultanță pentru Afaceri Următoarele șase până la 12 luni vor…

34 de minute ago

Startup-ul Innoship primește 550.000 de euro investiție Seed de la GapMinder Venture Partners

Finanțarea va sprijini compania în efortul de a deveni principalul agregator pentru multiple opțiuni de…

O oră ago

Ministerul Afacerilor Externe: Autoritățile cipriote au revizuit condițiile de intrare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19

În continuarea informațiilor referitoare la condițiile de călătorie în Republica Cipru, Ministerul Afacerilor Externe precizează…

2 ore ago