Categories: Comunicate de presa

SanoPass include testele RT-PCR SARS-CoV-2 în abonamentele medicale: creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate

SanoPass, platformă care conectează clinicile medicale și companiile din România, este primul emitent de abonamente medicale care oferă acces angajaților la testele RT-PCR SARS-CoV-2, teste de biologie moleculară ce confirmă prezența virusului SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat de presă.

SanoPass precizează: “În prezent, abonații SanoPass pot face teste PCR SARS-CoV-2 în 60 clinici partenere, iar acest număr se va tripla până finalul lunii august.

În ultima săptămână, SanoPass a înregistrat o creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate în raport cu săptămâna anterioară, după ce mai multe autorități au anunțat că turiștii care intră în anumite țări pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test de COVID negativ. De asemenea, numărul de solicitări de abonamente venite dinspre companii a crescut cu aproximativ 60%, majoritatea fiind interesată de teste PCR.

SanoPass a ajuns ca până la finele primului semestru din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 50 de companii. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale, până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor”.

“Am primit multe solicitări pentru teste PCR și am decis ca de luna aceasta să includem în abonamentele medicale pe care le oferim angajatorilor testele RT-PCR SARS-CoV-2. În acest moment, avem 60 de locații partenere unde se pot face aceste teste, însă, ne așteptăm ca până la finalul verii să triplăm numărul”, a declarat Silvia Bălan, director de dezvoltare al SanoPass.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 1 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Articole recente

Iranul îşi “suspendă cooperarea” cu UE în mai multe domenii

Teheranul a condamnat "ferm" luni seara noile sancţiuni anunţate de Uniunea Europeană împotriva a opt…

4 ore ago

Florin Cîţu, declaraţii la ora 23

Premierul Florin Cîţu va susţine o declaraţie de presă în această seară, la ora  23:00, la…

4 ore ago

Nicuşor Dan a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu decesul celor trei pacienţi din TIR-ul ATI de la Victor Babeş

Poliţia Capitalei: Cercetări după decesul celor trei pacienţi de la Institutul 'Victor Babeş' Primarul general…

4 ore ago

Reacţie MApN: De la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

MApN a transmis că de la aeroportul Otopeni nu decolează zeci de avioane către Ucraina…

5 ore ago

Cel puţin trei pacienţi au murit, după ce au rămas fără oxigen în unitatea mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş

Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen,…

5 ore ago