Categories: Politica

Silviu Gabriel Barbu- noul şef al Corpului de Control al premierului

Silviu Gabriel Barbu este noul şef al Corpului de Control al premierului Florin Cîţu, potrivit unei decizii publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit wikipedia, Silviu Gabriel Barbu este un jurist român, care a îndeplinit funcția de consilier de stat al Administrației Prezidențiale (2006-2007), fost secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei, fost coordonator al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi fost membru titular în Consiliul Naţional de Integritate votat de Senatul României (2012-2014).

Silviu Barbu a fost expert național la Consiliul Europei desemnat de Ministerul Justiției (2002-2004) și fost membru în Comisia științifică coordonată de Asociația ProDemocrația pentru revizuirea Constituției (2013).

Este membru în Consiliu Consultativ Științific al Ministerului Justitiei din 2013 și membru activ al Asociației Judecătorilor Administrativi Europeni (AEAJ).

Din decembrie 2012 până în prezent deține funcția de inspector general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

Premierul a numit noi secretari de stat la Interne şi Justiţie

Irina Alexe a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne…

5 ore ago

Hotnews: Andrei Muraru va fi numit ambasador în Statele Unite ale Americii

Consilierul prezidențial Andrei Muraru va fi numit ambasador al României în Statele Unite ale Americii,…

5 ore ago

Asociația Colorăm Zâmbete: Protestul copiilor la Primăria Sectorului 5. Piedone desființează programele pentru copii

Asociația Colorăm Zâmbete anunță că mâine, 26 februarie, începând cu orele 11:30 aproximativ 100 de…

7 ore ago

Uniunea Europeană face progrese cu noua legislaţie care forţează multinaţionalele să dezvăluie plata taxelor pentru fiecare stat membru

Uniunea Europeană face progrese cu noua legislaţie care forţează multinaţionalele să dezvăluie plata taxelor, impozitelor…

7 ore ago

Ministrul Bode, reacţie la protestul poliţiştilor de la Cotroceni: “Liderii de sindicat ai polițiștilor au avut comportament de galerie, de ultrași”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat în această seară, la Antena 3, că poliţiştii pot…

7 ore ago

Armenia – Premierul Nikol Paşinian îi cere opoziţiei să renunţe la proteste

Premierul armean Nikol Paşinian i-a solicitat joi opoziţiei să înceteze protestele şi a lansat o…

7 ore ago