Categories: Comunicate de presa

Spațiu E-Distribuție Dobrogea, transformat în centru de vaccinare  anti-covid în Călărași

Companiile E-Distribuție, parte a Grupului Enel, continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și se alătură campaniei naționale de imunizare prin punerea la dispoziția autorităților locale și sanitare a unor spații care vor fi folosite drept centre de vaccinare. Centrul E-Distribuție Dobrogea din Călărași este primul spațiu privat din județ transformat în centru de vaccinare, dotat cu toată infrastructura necesară imunizării populației. Acesta a fost complet reamenajat tocmai pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de regulile în vigoare, potrivit unui comunicat.

“Companiile E-Distribuție au fost parteneri în lupta cu Sars-CoV-2 încă de la declanșarea pandemiei, prin lucrări pro bono de racordare la rețeaua de energie electrică a unora dintre spitalele Covid-19 din țară. Rămânem în lupta cu acest virus și le punem la dispoziție autorităților locale și sanitare spații ale companiilor E-Distribuție din țară și din Capitală, utilate conform solicitărilor acestora pentru a putea funcționa ca centre de vaccinare. Susținem  până la capăt campania de imunizare a populației pentru siguranța și sănătatea consumatorilor noștri, precum și pentru reluarea activității sociale și economice la parametri optimi, prin acest proiect de sustenabilitate”, a declarat Gino Celentano, director general al E-Distribuție Muntenia, Banat și Dobrogea.

Sediul E-Distribuție Dobrogea pus la dispoziția autorităților locale și sanitare este dotat cu frigidere, mobilier și centrală termică noi și acces la internet. Instalațiile sanitare și corpurile de iluminat sunt complet schimbate, la fel și ușile de acces, pentru a putea crea circuite separate de intrare și ieșire.

Activitatea medicală va fi asigurată de doi medici, patru asistente și registratori, care vor lucra în două ture. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina în fiecare zi. Toți pacienții vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

Adina Ardeleanu

Adina Ardeleanu – membru fondator FinancialIntelligence.ro Adina Ardeleanu, membru fondator FinancialIntelligence.ro, are o experiență de peste 12 ani în jurnalism economic. Ea a debutat, în 2006, la publicația Bursa, avansând până în poziția de redactor șef adjunct. De-a lungul carierei, Adina a fost premiată pentru articolele dedicate pieței de capital, atât de Asociația Brokerilor din România, cât și de Bursa de Valori din Polonia. Absolventă de ASE, Adina a urmat cursuri de jurnalism economic ținute de Thomson Reuters, la Londra și Frankfurt, dar și de The Fund for American Studies (TFAS), la Praga.

Articole recente

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit (Casa Albă)

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman în…

9 ore ago

FBI vrea să îl aresteze pe „Bucătarul lui Putin”, oferind o recompensă de 250.000 USD

FBI l-a adăugat vineri pe magnatul cateringului Yevgeny Prigozhin, cu legături apropiate de Kremlin, pe…

10 ore ago

Huawei Forum la MWC Shanghai 2021: Avem nevoie de standarde comune de securitate cibernetică

Stabilirea unor standarde comune de securitate cibernetică a fost principalul subiect de discuţie al forumului…

10 ore ago

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova; Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului – VIDEO

”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are…

11 ore ago