Categories: InternationalPolitica

SUA: Trump critică Twitter şi Facebook că au limitat vizibilitatea unui articol despre Biden

Preşedintele american, Donald Trump, a criticat miercuri decizia reţelelor sociale Twitter şi Facebook de a limita distribuirea unui controversat articol despre legăturile dintre adversarul său democrat la alegerile prezidenţiale, Joe Biden, şi o companie din domeniul gazelor naturale din Ucraina suspectată de corupţie care l-a avut angajat pe fiul acestuia, scriu Reuters şi AFP, potrivit Agerpres.

“Este atât de groaznic că Twitter şi Facebook au retras au articol de corespondenţa – arma crimei – legată de Joe Biden adormitul şi fiul său, Hunter, din New York Post”, a declarat el pe Twitter , adăugând că nu există “nimic mai rău decât un responsabil politic corupt”.


Cele două reţele sociale, care au pus sub semnul întrebării veridicitatea informaţiilor şi au criticat modul în care au fost obţinute, au limitat vizibilitatea articolului din cotidianul conservator.

Geanina Voda

Geanina Vodă - membru fondator FinancialIntelligence.ro Geanina Vodă, membru fondator FinancialIntelligence.ro, a fost director de calitate la cotidianul “Bursa", având o experienţă de circa 20 de ani în cadrul societății. Pe parcursul carierei profesionale, Geanina Vodă a parcurs treptele ierarhice, de la preluarea anunțurilor de mică publicitate până la conducerea executivă a societății. Geanina Voda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret în anul 2004, iar în anul 2009 a obținut diploma de master în Managementul Calității din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

View Comments

Articole recente

Boohoo plăteşte 75 de milioane de dolari pentru preluarea brandului Debenhams, însă toate magazinele vor fi închise

Retailerul online de modă Boohoo a achiziţionat brandul şi site-ul Debenhams cu suma de 55…

2 ore ago

Davos: Preşedintele Xi din China solicită unitate în primele declaraţii din epoca Biden și avertizează împotriva „izolării arogante”

Președintele chinez Xi Jinping a îndemnat luni comunitatea internațională să-și pună diferendele la o parte,…

2 ore ago