Subscrieri de 58,9 milioane de lei, la majorarea de capital a Impact Developer&Contractor

Capitalul social al Impact Developer&Contractor (IMP) se majoreaza de la 393.750.000 lei la 414.807.823,75 lei, noul numar total de actiuni fiind de 1.659.231.295, potrivit unui comunicat al companiei, transmis Bursei de Valori București.

Impact a anunțat că, în urma Majorarii Capitalului Social prin Plasament Privat, finalizata in data de 21.01.2022,  au fost subscrise 84.231.295 actiuni noi, in suma totala de 58.961.906,50 lei.

La începutul anului, conducerea Impact a decis oferirea spre subscriere a unui numar maxim de 350.000.000 de actiuni printr-un plasament privat, la 0,70 RON/actiune.

Impact Developer & Contractor (IMP) țintește dezvoltarea a 1,25 milioane mp, respectiv peste 10.000 de locuințe din segmentul mediu – accesibil, cu o valoare de piață estimată la 1,4 miliarde de Euro fără TVA, pâna în 2027, potrivit unui comunicat recent.

Planul de dezvoltare al companiei pentru următorii 6 ani include finalizarea proiectelor în curs de execuție și demararea a 8 proiecte noi, în principal pe terenurile existente actualmente în portofoliu.

Cu o experiență de 31 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București.

Articole recente

Spania: Rata anuală a inflaţiei a depăşit 10% în iunie, pentru prima dată din 1985

Rata anuală a inflaţiei în Spania a depăşit 10% în iunie, pentru prima dată din…

47 de minute ago

Norvegia acuză un grup pro-rus pentru atacuri cibernetice ce au vizat instituţii private şi publice

O serie de instituţii din Norvegia au fost ţinta unui atac cibernetic în ultimele 24…

o oră ago

Inspectorii antifraudă fiscală verifică 131 milioane euro obținuți din tranzacționarea criptomonedelor, prin intermediul platformelor Binance, KuCoin, Maiar, BitMart, FTX

ANAF se adaptează evoluției tehnologiei și trendurilor pieței financiare și verifică veniturile obținute din tranzacționarea…

o oră ago

Kievul salută ”poziţia lucidă” a NATO cu privire la Rusia

Kievul a salutat miercuri ''poziţia lucidă'' a NATO cu privire la Rusia, calificată drept ''ameninţare directă'' de…

o oră ago

Rusia înăspreşte restricţiile împotriva ”agenţilor străini”

Parlamentarii ruşi au adoptat miercuri un proiect de lege care înăspreşte restricţiile împotriva persoanelor şi…

2 ore ago

Chiriţoiu: Plafonarea preţului carburanţilor este o măsură proastă, care ne-ar întoarce în comunism când stăteam la cozi

Plafonarea preţului la carburanţi este o măsură proastă care ne-ar duce înapoi în comunism, când…

2 ore ago