Categories: Comunicate de presa

The One, concept premium de spații flexibile de birouri, deschis în urma unei investiții de peste 4 milioane de Euro

Cu o investiție de peste 4 milioane de EUR, The One a deshis primul concept de ”premium flexible office spaces” de pe piața românească, în clădirea One Tower din București, într-un spațiu de 3.500 mp, potrivit unui comunicat de presă.

Investiția aparține unui consorțiu de patru investitori privați din sectorul real-estate, unul dintre investitori fiind Ionuț Dumitrescu – cofondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, a declarat Sheila Ionescu, CEO The ONE.

The One ocupă etajul 6 și ultimele etaje, 17 și 18, ale clădirii de birouri One Tower şi a atins un grad de ocupare de 90%, în mai puțin de șase luni de la inaugurare, potrivit oficialilor companiei.  Investiția de peste 4 milioane de euro este în curs de finalizare în această perioadă cu o ultimă componentă: un spațiu de 600 mp dedicat atât evenimentelor corporate, cât și private, asigurând spectrul necesar de servicii tehnice și echipamente.

Decizia de a investi într-un astfel de concept a venit în contextul transformărilor rapide în două domenii conexe: imobiliare și ospitalitate. The One oferă o serie de spații multifuncționale, care pot găzdui conferințe și evenimente pentru 100-300 de participanți, întâlniri și traininguri între 30 și 100 de persoane, spații de birouri exclusive, care pot fi închiriate pe termen scurt și mediu, oferind acces membrilor săi. De asemenea, clienţii mai pot beneficia de un business lounge, un sky bar cu o priveliște panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri în a cărui amenajare compania a investit 65.000 euro.

În opinia  Sheilei Ionescu, abordarea tradițională a managementului activelor s-a schimbat: “Dacă înainte de pandemie factorul preț cântărea cel mai greu, astăzi flexibilitatea primează. (…) În acești doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut și imprevizibil. Am fost nevoiți într-un timp foarte scurt să reacționăm, să prevenim și să oferim alternative la modul tradițional de a face afaceri și de a folosi spațiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca”, explică Sheila Ionescu, CEO The ONE.

Nevoia de spații flexibile vine din două direcții: fie companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor.

Confortul și siguranța chiriașilor au schimbat designul dar și utilizarea spațiului. Biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în același timp intimitate, individualitate și personalizare într-un spațiu redus, pentru a oferi o utilizare mai eficientă a spațiului.

Articole recente

Medima Health – investiție de 1,5 milioane de euro în noua clinică de imagistică medicală din Brăila, a 8-a din rețea

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie Medima Health a deschis…

23 de minute ago

Prinţul Paul al României a fost prins la Paris

Prinţul Paul al României a fost prins la Paris, a anunțat ministrul Lucian Bode. Acesta era…

48 de minute ago

SAP sărbătorește 20 de ani în România – piața vedetă din regiunea SEE pentru compania de software

România este vedeta (rising star) SAP în regiunea SEE SAP aniversează 20 de ani de…

54 de minute ago

Ciucă: PNL susține menținerea cotei unice  și nu își dorește taxă de solidaritate

PNL susține menținerea cotei unice  și nu își dorește taxă de solidaritate, a spus Nicolae…

o oră ago

Spătaru: 300 de milioane de euro, ajutor pentru relansarea industriei prelucrătoare

Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică Hotărârea privind instituirea unei scheme de ajutor de…

o oră ago

Zelenski le cere liderilor G7 “să facă maximum” pentru a pune capăt războiului până la sfârşitul acestui an

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut luni liderilor G7, reuniţi într-un summit în Bavaria, "să…

o oră ago