Constructii/Imobiliare

Transilvania Construcții a achiziționat, de la Comalim, un parc industrial de 4,4 h în Arad, într-o tranzacție estimată la circa 3.5 mil. euro

Transilvania Construcții a achiziționat de la Comalim S.A. un parc industrial situat pe un teren de 4,4 hectare în zona de nord a municipiului Arad, într-o tranzacție estimată la circa 3.5 mil. euro, potrivit unui comunicat.

Proprietatea include două hale, spații de depozitare și clădiri administrative cu o suprafață închiriabilă de peste 16.000 mp, ce urmează a fi modernizate de către noul proprietar. Astfel, Transilvania Construcții continuă să își consolideze poziția în vestul țării și rămâne unul din cei mai importanți jucători autohtoni de pe piața industrială.

Terenul beneficiază de acces direct spre Drumul European E68, ce leagă Arad de Nădlac, iar localizarea în apropierea Autostrăzii A1 asigură legătura cu alte localități din țară și străinătate, facilitând în același timp accesul la aeroportul internațional din Arad.

„Ne bucurăm pentru realizarea achiziției și extinderea portofoliului TRC Parks de parcuri industriale. Proprietatea achiziționată este localizată strategic, in-city în orașul Arad cu acces auto și cale ferată și deservește peste 30 de chiriași, care activează în diverse domenii de activitate. Mulțumim echipei Crosspoint Real Estate și Secu Legal pentru asistența și suportul oferite, pe toată durata tranzacției”, a declarat Andrei Timofte, Director General, Transilvania Construcții S.A.

Tranzacția a fost asistată de compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate .  “Suntem mândri că am putut participa alături de Transilvania Construcții la un proiect ce pune în valoare o zonă logistică cu potențial mare de dezvoltare din Arad, un oraș ce alături de Timișoara sau Oradea poate fi printre principalii poli de dezvoltare ai României din vestul țării. Totodată, Transilvania Construcții reprezintă încă un exemplu al faptului că investitorii români sunt din ce în ce mai bine capitalizați și se extind într-un ritm accelerat”, a declarat Ionuț Stan, Associate Director în cadrul Crosspoint Real Estate.

Transilvania Construcții SA dezvoltă, deține și administrează proprietăți generatoare de chirii cu peste 20 de ani de experiență în România. În prezent, compania deține un portofoliu de peste 250.000 m2 suprafață construită de proprietăți industriale și comerciale, fiind cel mai mare dezvoltator de spații logistice din țară cu acționariat 100% românesc.

Articole recente

EVERGENT Investments propune un dividend brut de 0,09 lei/acțiune, cu un randament de 7,1%

Consiliul de administrație propune un dividend brut de 0,09 lei/acțiune, cu un randament de 7,1%.…

34 de secunde ago

Virgil Popescu: Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport gaze Prunişor-Orşova-Băile Herculane-Jupa

Transgaz a scos la licitaţie contractul pentru construcţia conductei de transport a gazelor naturale pe…

23 de minute ago

Ikea, aproape de vânzarea fabricii din Rusia

Compania rusească Invest Plus a anunţat luni că a finalizat acordul de cumpărare al celui…

33 de minute ago

România va ajunge la 34% surse de energie regenerabilă după o analiză a Planului în domeniul energiei (secretar de stat)

România şi-a asumat ca surse de energie regenerabilă o cotă de aproximativ 30,7% pentru 2030…

o oră ago

Şeful ANCOM: Noua Directivă a UE pe reglementarea transferului de date va ajuta statele să aibă reglementări mult mai clare

Directiva Uniunii Europene privind reglementarea transferului de date acoperă foarte multe domenii şi suntem datori…

2 ore ago

Irina Pencea este noul General Manager al eMAG România

eMAG o numește pe Irina Pencea în funcția de General Manager eMAG România, potrivit unui…

2 ore ago