Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența ta.
RefuzGigantul bancar elveţian UBS va începe în iunie un program de concedieri în cinci etape, ca parte a unui program de restructurare anunţat după preluarea Credit Suisse, potrivit publicaţiei SonntagsZeitung, citată de Reuters, potrivit Agerpres.
UBS a refuzat să comenteze informaţia.
În august, UBS şi-a anunţat planul de a elimina aproximativ unul din 12 locuri de muncă ale operaţiunilor sale elveţiene şi de a reduce costurile cu peste 10 miliarde de dolari, pe măsură ce include în grup banca Credit Suisse, pe care a salvat-o după ce clienţii panicaţi ai acesteia şi-au retras miliarde din conturi.
Majoritatea economiilor de costuri vor veni din reducerea personalului, iar analiştii au estimat că ar putea fi desfiinţate între 30.000 şi 35.000 de locuri de muncă la nivel global.
”În total, 50 până la 60% din fostul CS (personalul Credit Suisse) va fi probabil concediat în cele cinci runde”, a relatat SonntagsZeitung, citată de o sursă pe care a descris-o ca fiind o persoană din interior.
După prima rundă din iunie, în care 25-30% dintre foştii angajaţi ai Credit Suisse sunt de aşteptat să fie disponibilizaţi, următoarele runde vor avea loc în august, septembrie, octombrie şi noiembrie, relatează ziarul, care estimează economiile planificate la 12 miliarde de franci elveţieni (13,2 miliarde de dolari).
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avertizat miercuri că orice discuţie asupra garanţiilor de…
O fraudă de tip "investiţii rapide", în care este utilizată fraudulos imaginea preşedintelui României, circulă…
România trebuie să îşi schimbe atitudinea în atragerea de investiţii străine şi este nevoie de…
Apelul lansat instituțiilor de credit de către Banca de Investiții și Dezvoltare (BID) pentru „Garanția…
Vista Bank a lansat, în premieră naţională, plăţile instant RoPay Contactless între persoane fizice, un…
România are nevoie de măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, deoarece creşterea economică se realizează…
This website uses cookies.
Read More