Un investitor din Elveția dezvoltă Marca Herăstrău, un proiect boutique de locuințe lângă Parcul Herăstrău

Un investitor din Elveția intră pe piața rezidențială din România cu o clădire boutique lângă parcul Herăstrău din București, investiția alocată dezvoltării fiind estimată la circa 4 milioane de euro, a anunțat Imoteca, firma care se ocupă de promovarea şi comercializarea locuinţelor din proiect.

Proiectul, care este promovat sub numele de Marca Herăstrău Residence, va cuprinde 22 apartamente cu 2 și 3 camere, aflate în 2 clădiri cu un regim de înălțime S+P+2E+M.  Livrarea proiectului este prevăzută pentru a începutul anului 2023.

Amplasarea proiectului Marca Herăstrău Residence, chiar lângă Parcul Herăstrău, îl plasează în categoria clădirilor exclusiviste care se adresează clienților cu venituri mari și foarte mari.  Acesta este situat în cea mai râvnită zonă rezidențială din București, iar construcția va păstra valorile esențiale pe care le regăsești într-o casă, dar dezvoltatorul va crea un spațiu în care confortul și funcționalitatea vor fi la cele mai înalte standarde.

”Cel mai nou proiect premium din zona de nord, powered by IMOTECA – Fine Living Properties, răspunde celor mai înalte cereri și așteptări, fiind în același timp foarte modern. Dezvoltatorul proiectului este o companie cu sediul în Elveția, implicată în proiecte imobiliare de dimensiuni mici în Spania și care începe prin această investiție să se extindă și în România”, a declarat Patricia Ferent, sales director & managing partner Imoteca.

În materie de facilități proiectul oferă parcare subterană, sistem de alarmă, detectoare de fum, sistem video de supraveghere, videophone, încălzire în pardoseală, tavane înalte de 270 cm și lumini led în toate spațiile comune.

Proiectul beneficiază de asemenea de acces facil, fiind foarte bine conectat la rețeaua publică de transport în comun, inclusiv la metrou.

Articole recente

Moscova va ajuta la ‘depăşirea crizei alimentare’ dacă vor fi ridicate sancţiunile, îi spune Putin lui Draghi

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi gata să ajute la "depăşirea crizei alimentare" provocate…

2 ore ago

BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator – Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA anunță numirea doamnei Madeline-Dalila ALEXANDER, în funcția de…

2 ore ago

Porturile de la Marea Neagră rămân cea mai bună opţiune pentru exporturile rapide de cereale ucrainene

Ucraina încearcă cu disperare să îşi exporte stocurile mari de cereale pe cale rutieră, feroviară…

2 ore ago

Virgil Popescu: Am reuşit să stabilizăm preţurile la energie şi gaze un an de zile; am bifat pe 6 luni tot ce ne-am propus

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi, că Executivul este preocupat de criza energetică, a…

3 ore ago

AROBS raportează venituri de 53,2 milioane de lei și un profit net de 14,9 milioane de lei în T1 2022

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de…

3 ore ago

Blinken nu vrea “război rece” cu Beijingul, ci păstrarea ordinii mondiale (AFP)

SUA s-au angajat într-o viguroasă competiţie cu China cu scopul de a păstra ordinea mondială…

3 ore ago