Energie

Un român a fost selectat printre cei mai promițători tineri energeticieni la nivel global

Rareș HURGHIȘ este General Manager în cadrul Future Energy Leaders (FEL) România și Expert Strategie la ENGIE Romania.

Consiliul Mondial al Energiei a anunțat adăugarea a 50 noi membri la programul său Global Future Energy Leaders (FEL), printre aceștia se numără și românul Rareș Hurghiș. El s-a alăturat, astfel, celor mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global, potrivit unui comunicat.

Rareș HURGHIȘ este General Manager în cadrul Future Energy Leaders (FEL) România și Expert Strategie la ENGIE Romania. Rareș este doctor în economie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Are o experiență de peste 9 ani în sectorul energetic (distribuție și furnizare, gaze naturale și electricitate, energii regenerabile) în cadrul a două din cele mai mari companii de profil din România. Are expertiză în ariile de strategie, dezvoltarea afacerii, financiar, respectiv în implementarea proiectelor strategice și transformaționale. Este interesat de zona de sustenabilitate și de noile tehnologii care ne ajută să reducem impactul asupra mediul în care trăim.

Membrii programului global Future Energy Leaders sunt tineri profesioniști excepționali care împărtășesc angajamentul de a modela viitorul energiei, de a rezolva cele mai presante provocări ale lumii în materie de energie și sustenabilitate și de a se angaja în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea Humanising Energy.

Comunitatea globală Future Energy Leaders a Consiliului Mondial al Energiei reprezintă 61 de țări și fiecare continent, cu membri din medii diverse din toate domeniile ecosistemului energetic, inclusiv guvern, afaceri și industrie, mediul academic și cercetare, finanțe, ONG-uri, petrol și gaze, surse regenerabile, tehnologie, inovație și start-up-uri, inginerie și construcții și utilități.

Global Future Energy Leaders este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională.

Articole recente

Lion Capital și-a vândut deținerea de 5% din Argus

Lion Capital (simbol bursier LION), fostă SIF Banat-Crişana (SIF1), și-a vândut deţinerea de 5% din…

5 ore ago

Stoltenberg: NATO trebuie să ofere Ucrainei garanţii de securitate după război

NATO trebuie să discute opţiuni de a oferi Ucrainei garanţii de securitate pentru perioada ce…

6 ore ago

Marea Britanie: Primul declin anual al preţurilor locuinţelor din ultimii 11 ani

Preţurile locuinţelor în Marea Britanie au scăzut în ritm anual în luna mai, pentru prima…

8 ore ago

Bruxelles-ul a propus pentru 2024 un buget european de 189,3 miliarde de euro

Comisia Europeană a propus, miercuri, un buget anual al UE în valoare de 189,3 miliarde…

8 ore ago

Ucraina consideră drept ”neadecvată” decizia UE de prelungire a restricţiilor privind importurile de cereale

Ministerul ucrainean al Agriculturii a calificat miercuri drept "neadecvată" decizia Comisiei Europene de prelungi, până…

8 ore ago

Sursele regenerabile vor asigura mai mult de jumătate din producţia de electricitate a Spaniei

Spania este pe cale să devină prima ţară din marile economii europene pentru care sursele…

8 ore ago