Categories: Comunicate de presa

Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric România și Republica Moldova

Începand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziția de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, poziție pe care a ocupat-o timp de trei ani, potrivit unui comunicat de presă.

”Venirea lui Valentin pe poziția de Marketing Director al companiei marchează și mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete și diverse ale partenerilor,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova. ”Implicarea sa directă in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piață,  iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor.

Valentin a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în organizație și din pozitia precedenta, el funcționând ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltând și supervizând implementarea strategiei de calitate a companiei.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei,” a spus Valentin. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii nostri.”

Geanina Voda

Geanina Vodă - membru fondator FinancialIntelligence.ro Geanina Vodă, membru fondator FinancialIntelligence.ro, a fost director de calitate la cotidianul “Bursa", având o experienţă de circa 20 de ani în cadrul societății. Pe parcursul carierei profesionale, Geanina Vodă a parcurs treptele ierarhice, de la preluarea anunțurilor de mică publicitate până la conducerea executivă a societății. Geanina Voda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret în anul 2004, iar în anul 2009 a obținut diploma de master în Managementul Calității din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Articole recente

Proiectul de OUG privind decontarea directă obligatorie între asigurătorii RCA, publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor

Ministerul Finanţelor a publicat pe site-ul său proiectul de ordonanţă de Urgenţă ce vizează decontarea…

7 ore ago

ANAF derulează, în 2021, proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare a persoanelor fizice

Îndrumarea şi informarea contribuabililor în vederea stimulării conformării voluntare, reprezintă ţinta principală a Agenţiei Naţionale…

9 ore ago

Suedia suspendă plăţile pentru vaccinul Pfizer şi aşteaptă clarificări cu privire la numărul de doze din fiecare flacon

Agenţia de Sănătate a Suediei vrea clarificări cu privire la numărul de doze de vaccin…

10 ore ago

Coronavirus: ONU cere Israelului să faciliteze vaccinarea palestinienilor

Noul coordonator al ONU pentru Orientul Mijlociu, norvegianul Tor Wennesland, a cerut marţi Israelului să…

10 ore ago

Nazare: E nevoie de adoptarea unui buget de relansare economică, orientat către performanţă şi rezultate

Bugetul României trebuie să fie orientat către performanţă şi rezultate, cu obiective trainice, care să…

11 ore ago