Burse/Investitii

Victor Căpitanu, Andrei Diaconescu şi Horia Manda au cumpărat 1,7% din One United Properties, printr-o tranzacție deal, la un discount de 9,97%

Victor Căpitanu, Andrei Diaconescu și Horia Manda, membri ai Consiliului de Administrație al One United Properties, precum și Cristina Căpitanu și Andreea Diaconescu, persoane aflate în strânsă legătură cu Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, membri ai Consiliului de Administrație al Companiei, au cumpărat, în 3 octombrie, 1,7% din companie, conform unei raportări a emitentului.

Pachetul a fost mutat, printr-o tranzacție deal, la un discount de 9,97%, pentru 49,48 milioane de lei, la prețul de 1,048 lei/ unitate.

Horia Dragoş Manda a achiziţionat 4,7 milioane de acţiuni ONE, iar Cristina-Vasilica Căpitanu şi Andreea-Nicoleta Diaconescu, soţiile fondatorilor, au cumpărat câte 944.466 de acţiuni.

Anterior, acţionarii One United Properties au aprobat plata primei tranşe din dividendele pentru 2022 în valoare de 36,1 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul AGA din 28 septembrie 2022, acționarii au aprobat, printre altele, și situațiile financiare auditate pentru primele șase luni ale anului 2022, distribuirea primei tranșe din dividendele pentru 2022, distribuirea de acțiuni gratuite în proporție de o acțiune gratuită pentru fiecare trei acțiuni deținute, precum și modificări multiple aduse Actului Constitutiv.

În primele șase luni ale anului 2022, One United Properties susţine că a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 675,9 milioane de lei, în creștere cu 56% față de aceeași perioadă a anului 2021. Potrivit One, profitul brut a crescut mai mult decât dublu față de anul precedent, ajungând la 389,8 milioane de lei, în timp ce profitul net a crescut cu 136%, însumând 347,8 milioane de lei.

Articole recente

PSD solicită PNL să-şi definească poziţia faţă de taxa de solidaritate

PSD a solicitat, joi, colegilor de coaliţie de la PNL să-şi definească poziţia faţă de…

6 minute ago

A fost aprobată prelungirea Programului IMM INVEST PLUS până la data de 31.12.2023

Comisia Europeană a aprobat notificarea Ministerului Finanțelor cu privire la prelungirea programului IMM INVEST PLUS…

8 minute ago

Qatargate: Parlamentul European a votat pentru ridicarea imunităţii eurodeputaţilor socialişti Marc Tarabella şi Andrea

Parlamentul European a votat joi, la Bruxelles, pentru ridicarea imunităţii eurodeputaţilor socialişti Marc Tarabella (Belgia)…

o oră ago