Vivre, vânzări de peste 10,5 milioane de euro în Black Friday 2020 și o creștere de 35% față de campania din 2019

Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, a înregistrat la finalul campaniei de Black Friday vânzări de peste 10,5 milioane de euro și aproximativ 300.000 de produse comandate de clienți din nouă țări, potrivit unui comunicat de presă. Ca urmare a interesului ridicat din partea clienților, compania organizează un Black Friday Extra, începând de joi seara, 19 noiembrie.

În cadrul primului eveniment de Black Friday, peste 35.000 de covoare și 30.107 de piese de mobilier au ajuns în casele clienților Vivre. Totodată, Vivre a vândut 58.400 de obiecte de decor și aproximativ 50.000 de ustensile de bucătărie și dining. Restul produselor vândute au fost înregistrate pe categorii precum fashion, gadgeturi și altele.

Mai mult de jumătate dintre comenzile plasate pe platformele Vivre au fost achitate cu cardul sau prin transfer bancar, cu o evoluție de 70% față de campania din 2019. Plățile cu cardul au provenit preponderent din mediul urban. Pe primul loc este București, cu cea mai mare rată a plății electronice, urmat de Cluj, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța. La nivelul țărilor în care Vivre a derulat campania de Black Friday, cele mai multe comenzi achitate cu cardul sau prin transfer bancar au fost înregistrate în Croația, în procent de peste 43%. A urmat România, unde peste 42% din totalul de comenzi au fost achitate cu astfel. Cea mai scăzută rată a plăților cu cardul se înregistrează în Polonia, unde procentul este puțin peste 20%.

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 350.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume.

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

Consiliul General al Capitalei: PUZ-urile coordonatoare de sector, suspendate pentru un an (video)

PUZ-urile coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 vor fi suspendate pentru o…

6 ore ago

Utilitech Services – furnizor de servicii de întreținere tehnică, curățenie și mentenanță a clădirilor – a listat prima sa emisiune de obligațiuni la BVB

Utilitech Services, furnizor servicii de intretinere tehnica, curatenie si mentenanta a cladirilor, a listat vineri,…

7 ore ago

Bittnet Group raportează afaceri de 108,6 milioane de lei și înregistrează profit net în 2020

Bittnet (BNET), un grup de companii de IT, listat pe Piața Principală a Bursei de…

7 ore ago

Electrica a raportat un profit net individual de 298,4 milioane lei, în 2020, în creștere cu 15,8%

In anul 2020, Electrica SA (EL) a obtinut un profit net individual (preliminar neauditat) de…

7 ore ago

FlorideLux.ro estimează vânzări de 75.000 euro în perioada 1-8 Martie

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline…

8 ore ago

Iohannis: Certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea extraordinară a Consiliului European, organizată joi şi vineri…

8 ore ago