Vlad Stanislav se retrage din poziția de Managing Di-rector GEZE România, după 14 ani de activitate

GEZE România, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, anunță plecarea lui Vlad Stanislav din poziția de Managing Director, începând cu 15 ianuarie 2022, acesta alegând să răspundă unei noi provocări profesionale.

Conducerea GEZE România va fi asigurată în continuare de către un Consiliu Directoral Interimar alcătuit din trei membri seniori ai echipei locale de management.

”Dorim să-i mulțumim domnului Stanislav pentru angajamentul său și cei 14 ani de loialitate față de GEZE. Având în responsabilitatea sa piața din România și Moldova, acesta a dezvoltat și consolidat organizația, transformând-o dintr-o simplă reprezentanță într-o filială productivă și profitabilă. GEZE România are acum o poziție stabilă pe piață și este pregătită pentru viitor”, au declarat reprezentanții Grupului GEZE GmbH.

Vlad Stanislav a condus cu succes operațiunile GEZE pe piața din România și Moldova, care a devenit un lider local pe segmentul automatizărilor de uși și a sistemelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți. Sub managementul lui Vlad Stanislav, compania a reuşit să obţină performanţe financiare semnificative de la an la an, ajungând la afaceri de 5,4 milioane euro în anul financiar 2020-2021 și cu previziuni de depășire cu 7-8% a rezultatelor din anul financiar trecut. A dezvoltat o echipă locală specializată, a încheiat parteneriate cu jucători strategici de pe piața de profil, a implementat la nivel național serviciul de After Sales, a mutat și ulterior extins biroul și depozitul companiei.

”După 14 ani la conducerea GEZE pe piața locală, am decis să dau curs altor oportunităţi și provocări profesionale, dar mă bucur că am contribuit la dezvoltarea subsidiarei GEZE în România, la definirea strategiei de business locale și la consolidarea brandului în rândul decidenților cheie, dar mai ales că las în urmă o echipă puternică și responsabilă, care va dezvolta cu același profesionalism viitoarele proiecte de pe piața locală”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Compania GEZE este prezentă în România din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifra de afaceri de 5,4 milioane de euro aferente anului financiar 2020/2021. În prezent, echipa locală este formată din 24 de angajați.

GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme dedicate ferestrelor și ventilării naturale.

Articole recente

Mesaje contradictorii ale MAE rus despre acordarea statutului de candidate la UE pentru Republica Moldova şi Ucraina

Diplomaţia rusă a transmis vineri mesaje diferite despre decizia statelor UE de a acorda Ucrainei…

45 de minute ago

Ucraina: Parlamentarul Andrii Derkaci, sancţionat deja de Trezoreria SUA, acuzat că spionează în favoarea Rusiei

Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat vineri că a descoperit o reţea…

48 de minute ago

Prima reuniune a ”Comunităţii Politice Europene” va avea loc anul acesta, anunţă Macron

O primă reuniune a aşa-numitei Comunităţii Politice Europene (CPE) va avea loc în Republica Cehă…

53 de minute ago

UE şi Norvegia au stabilit să-şi consolideze cooperarea pentru garantarea aprovizionării cu gaze

Uniunea Europeană şi Norvegia au stabilit să-şi intensifice cooperarea pentru a garanta surse adiţionale de…

12 ore ago

Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană şi…

12 ore ago

Fondul Proprietatea a anunțat încheierea ofertei de răscumpărare; indice de alocare – 0,2393196964

Fondul Proprietatea a anunțat încheierea ofertei de răscumpărare, indicele de alocare fiind de 0,2393196964, potrivit…

12 ore ago